11697 latausta vuorokaudessa
9779 artikkelia

Viime aikoina on käynnissä ollut #Ukraina’n ja #Venäjä’n välinen #sota, joka on kestänyt jo useita vuosia. Tämä on saanut uusia käänteitä viime aikoina Venäjän epäonnistuneen operaation Ukrainan alueelle. Venäjä on perustellut hyökkäystään sillä, että se haluaa suojella venäläisiä vähemmistöjä Ukrainassa. Kuitenkin monien asiantuntijoiden mukaan Venäjän todellinen tavoite on laajentaa #vaikutusvalta’ansa Ukrainassa ja mahdollisesti valloittaa uusia alueita.

Viimeisin kehitys tässä konfliktissa on se, että Venäjän hyökkäys on tyssännyt Bah’mutin valtaamisyrtitykseen. Tämän kertoi entinen #Donets’kin “kansantasavallan” separatistijoukkojen komentaja #Igor #Girkin #Telegram-viestissään. Hänen mukaansa Ukraina on ehtinyt valmistella #Bahmut’ista kuukausien ja kuukausien ajan käytyjen taisteluiden aikana useita puolustusasemia, joita Venäjän hyökkäys ei ole kyennyt murtamaan.

#Girkin’in mukaan Bah’mutissa käyty “kahden kuukauden #brutaali #lihamylly” osoittaa Venäjän asevoimien ja sen palkka-armeija #Wagner’in johtajan #JevgeniPrigozin’in heikon sotilaallisen kyvyn. Hän myös totesi, että Venäjän #talvihyökkäys rajoittui hyökkäyksiin Ukrainan raskaasti linnoittamiin asemiin ja päättyi kaiken kaikkiaan epäonnistumiseen.

Vaikka tämä kehitys on hyvä uutinen Ukrainalle, tilanne on edelleen huolestuttava. Venäjän hyökkäys on johtanut monien ihmisten kuolemaan ja kärsimykseen, ja sodan pitkittyessä tilanne voi vain pahentua.

Tästä syystä kansainvälisen yhteisön on tehtävä kaikkensa tilanteen rauhoittamiseksi ja sodan lopettamiseksi tuhoamalla Venäjän #terroristi-#sotavoimat pysyvästi.


Satunnainen:


Vastaavia: