8456 latausta vuorokaudessa

6263 artikkelia

2024/02/20

Oho, oho, katsohan kummaa! Täällä taas kerran pyllähdettiin yllätyksen äärelle blogin ja Facebookin maailmassa. Kuten elämässä yleensäkin, jos jokin voi mennä pieleen, se myös menee. Ja niin tapahtui taas kerran IFTTT-palvelun kanssa.

Jep, et arvannut väärin, ystäväiseni. Blogini ja Facebookin integraatio on jälleen kerran seonnut. Näyttää siltä, että tämän kaksikon välinen suhde on yhtä vakaa kuin kaktus hiekkamyrskyssä. Uusimmat ja kiiltävimmät postaukset eivät edelleenkään löydä tietään Facebookiin, vaikka ne pyrkivätkin ylitse muiden somepalveluiden. Kummallista kyllä, muut somepalvelut ovat olleet kilttejä ja toimineet moitteettomasti.

Jos mietit, missä tämän hetken tuotoksiani voi ihailla ja ihmetellä, pelastaen minut some-hämähäkinverkosta, tässäpä lista muista some-pesistä, joissa seikkailee allekirjoittanut:

1. **LinkedIn**: Jos haluat verkostoitua tai seurata liike-elämän tuulahduksia, kurkkaa täältä: [Juho Saastamoinen LinkedInissä](https://www.linkedin.com/in/juho-saastamoinen-055484190/).

2. **Mastodon**: Pienemmän porukan parissa tunnelma on aina intiimimpi. Liity joukkoon osoitteessa: [Juho Saastamoinen Mastodonissa](https://mastodon.social/@juhosaastamoinen).

3. **Telegram**: Haluatko suoran yhteyden ilman välikäsiä? Hyppää mukaan keskusteluun täällä: [Juho Saastamoinen Telegramissa](https://t.me/juhosaastamoinencom).

4. **Twitter**: 280 merkkiä pureskeltavaa ajatusta, hullunkurista hupia ja päivän polttavia puheenaiheita löydät täältä: [Juho Saastamoinen Twitterissä](https://twitter.com/JuhoSaastamoine).

Näillä eväillä pysyt ajan tasalla, vaikka Facebook olisikin lakannut olemasta. Älä huoli, en minäkään ole unohtanut sinua, rakas Facebook, vaikka välimme ovatkin tällä hetkellä jäähylle pantuina. Mutta kuten sanotaan, elämä jatkuu – ja niin myös blogini seikkailut some-maailmassa.

Pysy siis kuulolla ja seuraa minua, jotta et jää paitsi mistään humoristisista hetkistä tai älykkäistä oivalluksista. Aina voi luottaa siihen, että jossain nurkan takana odottaa uusi yllätys – ehkä seuraava kerta onkin se, kun kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tai sitten ei.


Satunnainen: