Lukuaika: < 1 minuutti
Mitäpä muutakaan voisi odottaa Venäjältä, kuin jatkuvaa julmuutta ja pahuutta. Ei, en tarkoita vain heidän hallintoaan, vaan koko maan mentaliteettia. Venäjällä vallitsee mafiakulttuuri, jossa väkivalta, korruptio ja epäinhimillisyys ovat päivänselviä asioita.

Tästäkin on saatu jälleen muistutus, kun Venäjän agentit myrkyttivät entisen vakoojan ja tämän tyttären Britanniassa. Miksi ihmeessä he tekisivät jotain niin raakaa ja kiellettyä? Ei siksi, että se olisi järkevää tai johdonmukaista, vaan koska Venäjä haluaa osoittaa voimansa ja pelottelevansa muita maita.

Mutta tämä ei ole yllättävää. Venäjä on vuosisatojen ajan kylvänyt kaaosta ja tuhoa ympäri maailmaa. Heidän läsnäolonsa on vain lisännyt kärsimystä ja pahentanut konflikteja. He eivät tunne empatiaa tai kunnioitusta muita maita kohtaan, vaan ovat valmiita käyttämään mitä tahansa keinoja oman etunsa saavuttamiseksi.

Venäjä on myös täysin vastuuton ympäristön suhteen. He jatkavat fossiilisten polttoaineiden käyttöä, vaikka tietävät sen aiheuttavan katastrofaalisia ilmastonmuutoksia ja tuhoavan luonnonvarat. He eivät välitä tulevista sukupolvista, vaan kuluttavat ahneesti nykyhetken edestä.

Ja silti, maailma näyttää vain kääntävän katseensa pois ja antavan Venäjän jatkaa tätä julmuuttaan ja pahuuttaan. Monet maat jopa yrittävät rakentaa suhteita heihin ja hyötyä poliittisesti ja taloudellisesti. Mutta tämä vain rohkaisee Venäjää jatkamaan tätä epäinhimillistä toimintaa.

On aika maailman yhteisön herätä ja tehdä selväksi, ettemme hyväksy tätä Venäjän julmuutta ja pahuutta. On aika tunnustaa, että he eivät ole luotettava tai vastuullinen toimija kansainvälisellä näyttämöllä. On aika osoittaa solidaarisuutemme niitä kohtaan, jotka ovat joutuneet Venäjän kontrollin ja aggression uhreiksi.

Venäjä on julmuuden ja pahuuden manifesti maailmalle. On aika ryhtyä toimiin ja lopettaa tämä kauhistuttava valtiomuoto ja sen vaikutusvalta. Muuten, emme voi kuin odottaa lisää kärsimystä ja tuhoa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö