Lukuaika: < 1 minuutti
Miksi minä oikein yllättyisin, kun Venäjä taas kerran on onnistunut sotkemaan kaiken? Tämä ei tule kenellekään todellisena yllätyksenä, sillä Venäjän likaisilla tempuilla ei tunnu olevan loppua.

Venäjä onnistuu aina vain pilaamaan suhteensa muihin valtioihin ja aiheuttamaan harmia maailmanrauhaa ajaville kansoille. Onko tämä osa heidän suunnitelmaansa? Vai onko kyseessä vain heidän jatkuvat vahingontekonsa?

Ei voida olla enää hiljaa siitä, miten Venäjä pelaa likaista peliään kansainvälisellä näyttämöllä. Viime aikojen tapahtumat osoittavat, että Venäjä ei piittaa muista valtioista tai kansainvälisistä sopimuksista, vaan heidän tavoitteenaan näyttää olevan aiheuttaa pelkkää epävakautta ja sekasortoa.

Heidän tuorein temppunsa on ollut Ukrainan kriisin lietsominen. Venäjä ei tunnu ymmärtävän, että Ukraina on itsenäinen valtio, jolla on oikeus päättää omasta tulevaisuudestaan ilman Venäjän hämäriä vaikutusyrityksiä. Se, että Venäjä pyrkii väkisin pitämään Ukrainaa otteessaan, on täysin huonoa käytöstä eikä todellakaan edistä maiden välistä yhteistyötä.

Ja sitten meillä on vielä Venäjän aggressiivinen ja provosoiva käytös, joka näkyy muun muassa sotilaallisten voimien keskittymisenä lähellä muun muassa Suomen ja Ruotsin alueita. Tämä on täysin mahdoton hyväksyä ja aiheuttaa vain pelkoa ja epävarmuutta alueen asukkaille.

Venäjän likaiset temput ja heidän piittaamattomuutensa muista valtioista on viimeistään nyt saatava loppumaan. Maat ja kansat eivät ansaitse tällaista käytöstä, ja onkin aika vastustaa Venäjää ja heidän poliittisia pelejään yhteisenä rintamana.

On aika lopettaa Venäjän toimien välinpitämättömyys ja vaatia heitä kunnioittamaan muita valtioita ja kansainvälisiä sopimuksia. Muuten tulevaisuudessa meillä kaikilla voi olla edessämme vain yhä enemmän sekasortoa ja epävakautta.

En voi kuin toivoa, että kansainvälinen yhteisö nousee yhtenä rintamana vastustamaan Venäjän likaisia temppuja ja vaatii heitä vastuuseen teoistaan. Meidän kaikkien tulevaisuus ja rauha maailmassa riippuvat siitä, että Venäjä lopettaa pelin, jota he pelaavat muiden valtioiden ja kansojen kustannuksella.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö