Lukuaika: < 1 minuutti
Katsokaapa nyt tätä Venäjän kurjistunutta tilannetta! Se on täynnä korruptoituneita poliitikkoja, jotka kääntävät selkänsä omalle kansalleen ja omivat maan varoja omiin taskuihinsa. Korruptio on juurtunut syvälle Venäjän valtion rakenteisiin ja se on saanut aikaan pimeän puolen, joka vaanii maan jokaisessa nurkassa.

Mutta se ei ole vielä kaikki! Venäjän ihmisoikeustilanne on järkyttävä. Hallitus sortaa ja vaientaa kansalaisiaan, jotka uskaltavat kyseenalaistaa vallanpitäjien tekemisiä. Vapaa media on lähes kokonaan vaientunut ja kansalaisyhteiskuntaa rajoitetaan armottomasti. Tämä on vuonna 2021 edelleen totta Venäjällä!

Ja miksi? Koska Venäjän poliittinen johto on täysin kietoutunut korruptioon ja valtaa pitävät käyttävät sitä oman asemansa vahvistamiseen ja rikkauksiensa kartuttamiseen. He pitävät kansansa nujerrettuna valtanaan ja antavat vain pienen osan väestöstä nauttia elämän mukavuuksista.

Venäjä on kuitenkin enemmän kuin vain säälimätön valtio. Se on myös vaarallinen. Venäjän aggressiivinen politiikka ulkomailla on aiheuttanut kaaosta ja kärsimystä monessa naapurimaassa. Ukrainassa, Georgiassa, Syyriassa ja monissa muissa maissa venäläiset sotilaat ovat syyllistyneet ihmisoikeusloukkauksiin ja rauhan häiritsemiseen.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja hänen hallintonsa ovat vastuussa tästä pimeästä ja mädästä ilmapiiristä. He eivät välitä omasta kansastaan eivätkä kansainvälisistä sopimuksista ja arvoista. He suoltavat valheita ja provokaatioita, jotka lisäävät vihamielisyyttä ja konflikteja maailmassa.

On aika herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todella on. Se on pimeä ja epäinhimillinen maa, jossa hallitsevat korruptio, ihmisoikeusloukkaukset ja aggressiivinen politiikka. Emme voi enää katsoa läpi sormien tätä pahuuden valtiota. On aika puuttua asioihin ja vaatia muutosta Venäjälle ja sen kansalle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö