10130 latausta vuorokaudessa

8133 artikkelia

2023/06/24

Puolustusministeri Sergei Shoigu ja armeijan pääesikunnan päällikkö Valery Gerasimov ovat kuulemma vaihtumassa. Syynä tähän on Wagner-PMC-ryhmän etenemisen pysäyttäminen kohti Moskovan pääkaupunkia. Neuvotteluissa on myös käsitelty Wagner-ryhmän turvallisuutta.

Näyttää siltä, että Wagner-ryhmä on aiheuttanut tarpeeksi päänvaivaa Venäjän viranomaisille, kun he joutuvat näin isoihin toimenpiteisiin. Ehkäpä tämä ryhmä onnistui vahingossa nappaamaan puolustusministerin televisiosarjojen katsojaluvut ja päätti sitten valloittaa Moskovan, koska heille on luvattu turvallisuus.

On mielenkiintoista nähdä, miten nämä muutokset vaikuttavat Venäjän puolustusministeriön toimintaan. Voi olla, että uudet johtajat ottavat käyttöön erilaisia strategioita, jotta Wagner-ryhmä ei enää aiheuttaisi harmia. Ehkä he järjestävät venäläisten sotilaiden ja Wagnerin sotilaiden välisen tanssikilpailun, jotta he saavat ryhmän keskittymään tanssiaskeleihin eikä pääkaupungin valloittamiseen.

Tämä koko tilanne tuo mieleen jonkinlaisen vauhdikkaan toimintaelokuvan juonen. Voimme kuvitella, että puolustusministeri Shoigu ja armeijan pääesikunnan päällikkö Gerasimov pukeutuvat salaisiin agenttipukuihin ja käyttävät erilaisia hämäyksiä ja ansahduksia saadakseen Wagner-ryhmän kääntymään takaisin. He voivat esimerkiksi lähettää ryhmän jäsenille kilpikonnanmuotoisia raketteja ja saada heidät uskomaan, että taivaalta sataa eläviä kilpikonnia.

Ehkäpä Venäjän uusi puolustusministeri järjestää yhteisen illallisen Wagner-ryhmän kanssa, jossa he tarjoavat herkullisia blinien täytteitä ja vitsailevat sotilaallisten strategioiden sijaan. Kuka tietää, ehkä tällä tavoin saadaan aikaan ymmärrystä ja loppu huvittavalle draamalle, joka on viihdyttänyt meitä viime aikoina.


Satunnainen:


Vastaavia: