Lukuaika: < 1 minuutti
Kuunnelkaa kaikki, sillä minä olen raivoissani Venäjän hallinnon pimeyden teoista! Tiedättekö mitä kaikkea he ovatkaan saaneet aikaan? Todellinen julmuus, joka vain jatkuu ja jatkuu ilman, että kukaan uskaltaa asettua vastustamaan sitä!

Venäjän hallinto on osoittanut kerta toisensa jälkeen olevansa kylmäverinen ja armoton. He eivät arvosta ihmishenkiä, eivätkä ole huolissaan kansansa hyvinvoinnista. Sen sijaan he pyrkivät vain lisäämään omaa valtaansa ja rikkauttaan, unohtaen täysin kansansa kärsimykset.

Vallanpitäjät ovat käyttäneet valtansa väärin ja surutta nujertaneet kaikki vastustajansa. Poliittiset mielipidevangit ovat täyttäneet Venäjän vankilat ja heitä kidutetaan ja alistetaan päivittäin. Onko tämä todella oikeudenmukaista? Missä ovat ihmisoikeudet ja oikeusvaltio?

En voi olla mainitsematta myöskään Venäjän aggressiivista asennetta naapurimaitaan kohtaan. Ukrainaa, Georgiaa ja muita alueita on miehitetty ja alistettu Venäjän alaisuuteen. Sotaharjoitukset ja provokaatiot ovat arkipäivää, ja kansainvälinen yhteisö vain tuntuu katselvan tätä kaikkea teotumpeana.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Venäjän hallinto on myös vastuussa monista taloudellisista ongelmista, jotka ovat vaivanneet kansaa jo vuosikymmeniä. Korruptio, köyhyys ja työttömyys ovat yleisiä ongelmia Venäjällä, ja hallinto vain jatkaa omaa suuruudenhullua rikastumistaan.

On aika herätä ja nostaa ääni vastustamaan tätä raakaa ja sydämetöntä Venäjän hallintoa! On aika vaatia oikeutta ja vapautta kansalle, joka on vuosikymmenien ajan kärsinyt vallanpitäjien itsekkyydestä ja julmuudesta. Emme voi hyväksyä tätä enää, ja on aika toimia.

Todellisuudessa Venäjän hallinnon pimeimmät sivut ovat täynnä väkivaltaa, sortoa ja vallan väärinkäyttöä. Meidän on pysähdyttävä ja mietittävä, miten voimme auttaa muuttamaan tämän tilanteen. Meidän on seisottava yhdessä ja vaadittava muutosta, sillä vain yhteisellä voimalla voimme saada pimeyden väistymään ja tuoda valoa Venäjän kansalle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö