11768 latausta vuorokaudessa
9808 artikkelia

Saksa’lainen yritys #Hensoldt on luvannut siirtää lisää kuusi TRML-4D huippusuorituskykyistä tutkaa Ukrainalle.

Hensoldtille on jo aiemmin tehty useita sopimuksia TRML-4D tutkien toimittamisesta Ukraina’an osana IRIS-T SLM ilmapuolustusjärjestelmää.

Tämä uusi sitoumus vahvistaa Hensoldtin sitoutumista tukemaan Ukrainan puolustusta. TRML-4D tutkat ovat nykyaikaisia ja tehokkaita järjestelmiä, jotka tarjoavat korkean suorituskyvyn ilmavalvonnassa ja ilmapuolustuksessa.

TRML-4D tutkat ovat osa laajempaa IRIS-T SLM -järjestelmää, joka koostuu useista komponenteista, kuten ohjuksista, tutkista ja komentokeskuksesta. Järjestelmän tarkoituksena on vahvistaa Ukrainan kykyä havaita ja torjua ilmahyökkäyksiä sekä parantaa maan ilmapuolustuskykyä.

Hensoldtin aiempien sopimusten perusteella Ukrainalle toimitetut TRML-4D tutkat ovat jo osoittautuneet luotettaviksi ja tehokkaiksi. Uusi toimitus vahvistaa Ukrainan ilmapuolustusjärjestelmän valmiutta ja antaa sille lisää resursseja vastata mahdollisiin uhkiin.

Ukrainan ja Hensoldtin välinen yhteistyö edistää myös maiden välisiä suhteita ja korostaa Saksan sitoutumista Ukrainan turvallisuuteen. Tämä uusi sitoumus voi myös kannustaa muita yrityksiä ja maita tukemaan Ukrainan puolustuskykyä.

TRML-4D tutkien toimittaminen Ukrainaan on askel kohti maan puolustuksen vahvistamista ja vakauden lisäämistä alueella. Toivotaan, että tämä yhteistyö auttaa Ukrainaa parantamaan turvallisuuttaan ja suojelemaan kansalaisiaan.


Satunnainen:


Vastaavia: