11844 latausta vuorokaudessa
9836 artikkelia

Wagnerin palkkasotilasryhmän lähestyessä Moskovaa lennot ulos kaupungista on myyty loppuun. Der Spiegel on kertonut, että lippuja suorille yhteyksille Tbilisiin, Astanaan ja Istanbuliin ei ole enää saatavilla. Tämä herättää kysymyksen siitä, miten moskovalaiset suhtautuvat tähän tilanteeseen ja miten he aikovat selviytyä tilanteesta?

Moskovassa asuvat ihmiset ovat tottuneet monenlaisiin haasteisiin vuosien varrella. Kaupungin vilkasliikenteisillä kaduilla saattaa olla joskus niin ruuhkaista, että matkaa ei etene tippaakaan. Tai sitten saattaa olla vaikeuksia löytää vapaita parkkipaikkoja. Nyt Moskovan asukkaat joutuvat kohtaamaan uuden haasteen – palkkasotilasryhmän, joka lähestyy kaupunkia.

Google Maps on näyttänyt tiesulkuja M4-tiellä Moskovan eteläpuolella, jota pitkin Wagnerin joukot lähestyvät kaupunkia. Tämä tieto on saanut moskovalaiset hämmennyksen valtaan. Jotkut ovat jopa ruvenneet kyseenalaistamaan valittua lomakohdettaan ja pohtimaan, oliko tämä sittenkään hyvä ajankohta lomalle.

Lennot ulos Moskovasta ovat käyneet kuumana kauppatavarana, kun ihmiset ovat yrittäneet löytää turvallisen paikan, jonne paeta palkkasotilaiden lähestyessä. Erityisesti suorat lennot Tbilisiin, Astanaan ja Istanbuliin ovat olleet suuressa kysynnässä. Nyt kuitenkin Der Spiegel on raportoinut, että näitä lentoja ei enää ole saatavilla.

Tämä tilanne on herättänyt monenlaisia reaktioita. Jotkut moskovalaiset ovat turvautuneet luoviin ratkaisuihin ja ovat yrittäneet varata lentoja epätavallisilta reiteiltä, kuten vaikkapa Kapkaupunkiin tai Tokioon. Toiset ovat ottaneet epätoivon avuksi ja ovat alkaneet jakaa itsetuhoisia kommentteja tilanteesta.

Eräs moskovalainen twiittasi: “Eikö tämä olekin täydellinen tilaisuus kokea venäläinen vieraanvaraisuus? Voimme tarjota Wagnerin miehille samovarin teetä ja piirakoita. Ehkä heidän mielensä muuttuu ja he jäävät meille illalliselle!”.

Toinen käyttäjä heitti vitsiä sanomalla: “Jos Wagnerin joukot ovat matkalla Moskovaan, niin toivottavasti he eivät päädy eksymään ja löytämään tietään Tampereelle. Sielläpä vasta olisi yllätys!”

Moskovalaiset ovat tunnettuja kestävyydestään ja kyvystään selvitä vaikeista tilanteista. Toivottavasti tämäkin tilanne ratkeaa rauhanomaisesti eikä sisällissota valuta viattomien venäläisten verta liikaa.


Satunnainen:


Vastaavia: