Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42447 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/09/22

Tämä tarina kertoo siitä, miten 30. mekanisoitu prikaati jatkaa örkkien tuhoamista Bakhmut’in lähellä Donetsk’issa. Kyllä, oikein kuulitte, örkkejä! Mutta älkää huoliko, ei tarvitse laittaa taikasauvaa valmiiksi, sillä tällä kertaa sankarit ovat ukraina’laisia sotilaita, eikä kyse ole fantasiamaailmasta.

Venäläiset komentajat ovat lähettäneet nämä örkit teurastettaviksi, mutta kiitos dronejen, ukrainalaiset sotilaat voivat tuhota hyökkääjät tehokkaasti ilman omaa hengenvaaraa. Kyse ei olekaan perinteisestä miekka ja kilpi -taistelusta, vaan tulevaisuuden sodankäynnistä, jossa teknologia on pääosassa.

Drone’t ovat muuttaneet sodankäynnin säännöt. Ne tarjoavat etulyöntiaseman ja mahdollistavat vihollisen tarkkailun ilman riskiä omalle hengelle. Näin örkkejä vastaan taisteleminen on muuttunut turvallisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Vaikka tämä uutinen voi kuulostaa kuin suoraan scifi-leffasta, se osoittaa, kuinka teknologian kehitys vaikuttaa sotilasoperaatioihin. Ukrainan sotilaat ovat osoittaneet, että voimme torjua uhkia innovatiivisilla tavoilla, joiden avulla voimme pitää omat joukkomme turvassa.

Joten, kun seuraavan kerran kuulette örkeistä ja droneista samassa lauseessa, muistakaa, että todellisuus voi olla joskus hassumpaa kuin fiktiota.

Mutta älkää unohtako, että sankarit tässä tarinassa ovat oikeita ihmisiä, jotka tekevät rohkeita tekoja oikeassa maailmassa – neutraloivat siis terroristi-joukkoja.

Sinua on varoitettu – näissä video’issa kuolee oikeasti venäjä’n sotilaita!