11661 latausta vuorokaudessa
9724 artikkelia

Kun kesän aurinko lämmittää ja rannalle on aika suunnata, ei uimapuvun tai bikinien lisäksi tarvitse enää miettiä, millaisen rantavaatteen valitsisi päälleen. Retrohenkinen rantamuoti on nimittäin kovassa nosteessa ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja niin naisille kuin miehillekin.

Retrohenkinen rantavaatemuoti ammentaa inspiraatiota menneiden vuosikymmenten tyyleistä, tuoden mukanaan raikkaan nostalgisen tunnelman. Vaatteet ovat yleensä väriltään kirkkaita ja kuoseiltaan rohkeita, joten ne sopivat mainiosti kesän aurinkoisiin päiviin.

Naisille suosituimpia retrohenkisen rantamuodin vaatteita ovat nyt esimerkiksi korkeavyötäröiset bikinit ja uima-asut, jotka muistuttavat vahvasti 1950-luvun pin-up tyylejä. Myös 80-luvun väriloisto näkyy valikoimissa muun muassa neontasojen ja raidallisten bikinien muodossa. Lisäksi voimakkaat värit ja kuviot yhdistettynä leikkauksiin, kuten röyhelöihin tai vinoneliönmuotoisiin yläosiin, tuovat uutta twistiä retrohenkisiin rantavaatteisiin.

Miehille tyylikkäimmät valinnat ovat erilaiset vintagemallisista uimahousuista, kuten lyhyistä boxer-mallisista shortseista tai rennosta varrella varustetuista uimashorteista. Värivalikoima on miehillekin runsas, ja esimerkiksi 70-luvun hippityyliset raidalliset uimashortsit ovat nyt suosiossa.

Retrohenkinen rantamuoti ei kuitenkaan rajoitu pelkästään uima-asuihin, vaan myös muut rantavaatteet ovat saaneet nostetta menneiden vuosikymmenten tyyleistä. Suosittuja ovat esimerkiksi leveälahkeiset, väljät rantahousut ja kepeät, kukkaiset playsuitit, eli lyhyet haalarit. Miehille suunnatut klassisen malliset rantapaidat ja hattu korostavat myös tätä retrohenkistä rantailmettä.

Rennon ja nostalgisen rantavaatevalinnan lisäksi retrohenkisyyttä voi myös tuoda asuun erilaisilla asusteilla, kuten aurinkolaseilla, bandana-huiveilla tai leveillä vyöillä. Näiden avulla saa luotua helposti persoonallisen retrotyylin, joka erottuu joukosta.

Kesän kuumin trendi, retrohenkinen rantamuoti, tarjoaa siis runsaasti mahdollisuuksia löytää juuri oma tyyli ja näyttää tyylikkäältä rannalla. Lisäksi ajattomat ja laadukkaat retrohenkiset vaatteet ovat myös kestävä valinta ja takaavat huomiota herättävän tyylin myös tulevina vuosina.

Niinpä suuntaa rohkeasti ostoksille ja kokeilemalla erilaisia retrohenkisiä rantavaatteita voit löytää oman tyylikkään rantavaatevalintasi, jolla voit hurmata niin sekä paikalliset että matkailijat. Nyt on aika tarttua kesän kuumin trendiin ja pukeutua retrohenkisesti rannalle!


Satunnainen:


Vastaavia: