11809 latausta vuorokaudessa
9831 artikkelia

Varoitus: Älä lankea netin petoksiin!

On hämmästyttävää, miten moni edelleenkin sortuu maksamaan epäilyttävistä verkkosisällöistä! Herää jo, sillä olet vaarassa joutua huijatuksi ja rahasi päätyvät suoraan rikollisten taskuihin! Miksi ihmeessä kuvittelet voivasi luottaa kyseenalaisiin sivustoihin? Eikö ole jo aika oppia, että internetissä vaanii petollisia ansakuoppia, jotka odottavat nielaistakseen sinut ja kukkarosi?

Älä anna itsesi olla helppo saalis näille verkkorikollisille, jotka kyttäävät mahdollisuuttaan huijata sinut viimeisestäkin sentistäsi! Sinun tehtäväsi on suojella omaisuuttasi, ei tarjota sitä suoraan näiden petturien käsiin. Älä ole sinisilmäinen ja maksavainen uhri, vaan ole valppaana ja pidä lompakkosi tiukasti kiinni!

Ole älykäs kuluttaja: tutki, varmista ja epäile aina ennen maksamista. Älä anna huijareiden nauraa sinulle rahasi äärellä. Sinulla on oikeus suojella itseäsi verkossa, joten älä salli petollisten ansakuoppien uhata talouttasi. Älä maksa epäilyttävistä sisällöistä, ja opeta myös läheisesi tunnistamaan verkkohuijaukset ennen kuin on liian myöhäistä!

Tiedäthän, sanotaanhan, että varoitus on parempi kuin kymmenen parannuskeinoa. Älä ole hölmö – pidä silmäsi auki ja suojaa rahasi petoksilta!

Enemmissä määrin epäilyttävät “suomalaiset” luovat verkkosisältöä esimerkiksi “terveystiedosta” ja myyvät siinä ohella maksullista sisältöä – älä haksahda siihen ansaan.

Älä lahjoita rahaa nyyhkytarinoiden kertojille!


Satunnainen:


Vastaavia: