9951 latausta vuorokaudessa

7980 artikkelia

2023/12/09

Venäjä saa uuden presidentin – Kuva ehdokkaista paljastaa koko tarinan!

Venäjällä on jälleen aika valita uusi presidentti, ja kuten aina, tämäkin tarina vaikuttaa olevan kirjoitettu valmiiksi. Kansalaiset odottavat jännittyneinä, kuka nousee Kreml’in kukoistavalle valtaistuimelle. Onneksi minulla on ennakkokuva ehdokkaista, joka paljastaa totuuden tulevasta presidentistä.

1. Vladimir “Voittamaton” Putin:
Ensimmäisenä meillä on tietenkin vahva ja voimakas Vladimir Putin. Hänen virallisena harrastuksenaan on edelleen karhujen metsästäminen paljaalla ylävartalollaan. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän olisi valmis jatkamaan voittokulkuaan Venäjän presidenttinä.

2. Olga “Kylmänviileä” Smirnoff:
Toisena ehdokkaana on Olga Smirnoff, joka tunnetaan myös nimellä “Kylmänviileä”. Hänen vahva asenteensa ja kykynsä pysyä rauhallisena kriisitilanteissa tekevät hänestä varteenotettavan ehdokkaan, vaikka nimi viittaakin hieman arktiseen ilmastoon.

3. Juri “Hymyilevä Härkä” Fedorov:
Kolmantena ehdokkaana näemme Juri Fedorovin, joka tunnetaan lempinimellä “Hymyilevä Härkä”. Hän on voittanut sydämet hymyllään, ja huhujen mukaan hän aikoo tehdä Venäjästä maailman onnellisimman maan – ainakin hymyilevän härän voimin.

4. Dmitri “Diplomaattinen Donitsi” Semenov:
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Dmitri Semenov, jota kutsutaan myös “Diplomaattiseksi Donitsiksi”. Hänen lähestymistapansa politiikkaan on makea ja pehmeä, mutta silti täynnä voimaa. Donitsien ystävien mielestä hän voi tuoda makeutta Venäjän politiikkaan.

Tämän kuvan perusteella näyttää siltä, että Venäjän tuleva presidentti on jo selvillä – tai ainakin hymyillen ja voimakkaasti. Seuraan tilannetta innolla ja odotan, kuka saa kunnian astua Putinin saappaisiin tai hymyilevän härän kavioiden väliin.

Elämme jännittäviä aikoja Venäjän politiikassa!


Satunnainen:


Vastaavia: