Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Venäjä’n kansalainen piiloutui #viemäri-putkeen – pakeni komennusta #sota’an? – #video

2024/01/23

Vuonna 2022 kuvattu video paljastaa 21-vuotiaan Evgeny Titovin seikkailun Zhigulyovskin kaupungissa Venäjällä, kun hän jäi jumiin 30 senttimetrin levyiseen viemäriputkeen. Pelastustyöntekijät uurastivat seitsemän tuntia vapauttaakseen hänet.

Voisi kuvitella, että Evgeny Titov suoritti äärimmäisen vaikean urheilusuorituksen tai harjoitteli uutta ekstreemilajia. Mutta ei, totuus paljastui kuitenkin yllättäväksi: hän oli vain “eksynyt” viemäriputkeen, joka ei varmastikaan ollut uusi lajiharjoitus monien odottamille ekstreemisille seikkailuille.

Voisin kuvitella hänen ajatelleen: “Miksi kiipeillä vuorilla, kun voi kokea adrenaliinipiikin viemärissä?” Ehkäpä tämä oli moderni versio kaupunkisafarista, joka vei hänet syvälle putkiston mysteerien maailmaan.

Pelastusoperaatio oli kaikkea muuta kuin putkinäköinen. Seitsemän tunnin ponnistelut vaativat paljon voimaa ja kärsivällisyyttä – jotain, mitä me kaikki voimme arvostaa. Ehkäpä Titovin seikkailu voi olla opetus meille kaikille: varokaa, mihin suuntaan elämä voi viedä, ettei päädy jumiin omituisiin paikkoihin!

Paikalliset viranomaiset eivät ole vielä paljastaneet, oliko Titovin seikkailu vain sattuma vai tuleeko siitä uusi trendi. Joka tapauksessa voin vain toivoa, että hän oppi läksynsä ja valitsee seuraavan seikkailunsa hieman avarammin – tai ainakin sellaisessa paikassa, missä putkistot eivät ole pääosassa!