5349 artikkelia

2024/02/29

Kävi hilpeä kämmi kun prinssi Harry päätti näyttää tuolloin vielä tulevalle miniälleen Meghan Marklelle pesapallo-ottelussa käyttämäänsä erikoista tekniikkaa. Tämä tapa piti sisällään hänen rakastaman kaksoispeukalotekniikan, jossa hän heilutti kättään kuin kaksipeilia kurvikkaan mailan sijaan.

Kuvittele vain kun kuningatar kohtasi tämän näyn, tittelistään ja arvostuksestaan tunnettu nainen, joka ei hyväksy keneltäkään epäkorrektia käytöstä – varsinkaan omalta perheenjäseneltään! Huhujen mukaan hän oli niin järkyttynyt, että piti yhden minuutin hiljaisen hetken ennen kuin totesi: “No Harry, ainakin näytit siltä kuin yrittäisit pelata pesäpalloa.”

Tämän jälkeen alkoi kuningattaren ja pesäpallo-ottelun tuomarin kuvailema taistelu prinssin erikoista kädenliikettä vastaan. Pieni pallo kun lenteli prinssin käsien sijasta ympäriinsä, aiheuttaen hämmennystä niin kentällä kuin katsomossakin.

Lopulta kuningatar itse puuttui peliin ja näytti oikean pesäpalloheilautuksen perukoilta tulevalle prinssille. “Näin se tehdään, rakas. Perustavaa laatua on noudattaa sääntöjä ja perinteitä”, hän opasti.

Tällä hetkellä prinssi Harry on vielä harjoitellut oikeaa pesäpalloheilautusta kuningattaren vahtiman silmän alla eikä ole enää innostunut harjoittelemaan villiä kakkosversion tekniikkaansa. Jotkut huhut kuitenkin kertovat, että prinssi William olisi ottanut käyttöön uuden tavan heittää palloa ja kutsuu nyt itseään “kaksoispeukaloprinsseksi”.

Joten jos tulevaisuudessa näet prinssin heiluttelevan käsiään kuin pälyileiden lommojen kanssa, tiedät kenen kädenjälki siitä on. Kuninkaanluottamus on palautunut, kun pesäpallopenkin on siististi taskussa. Loppu hyvin, kaikki hyvin.