9950 latausta vuorokaudessa

8319 artikkelia

2023/11/24

Kannibaalisarjamurhaaja armahdettu ja lähetetty taistelemaan Ukrainaan – päätös aiheuttaa järkytystä Venäjän some-verkostoissa.

Vladimir Putin on herättänyt närkästystä Venäjän sosiaalisessa mediassa armahdettuaan 13 ihmistä murhannutta ja jääkaappinsa ihmiskudoksella täyttänyttä kannibaalisarjamurhaajaa, jonka kerrotaan nyt taistelevan Ukraina’ssa. 44-vuotias Denis Gorin Anivasta Sahalinin alueelta on tuomittu kolmesti murhasta ja kannibalismista, viimeksi 22 vuoden vankeustuomiota kärsittyään kolmesta murhasta vuonna 2018. Hän näyttää äskettäin allekirjoittaneen sopimuksen Venäjän puolustusvoimien kanssa.

Hänet tuomittiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 yhdessä vanhemman veljensä Evgeniy’n kanssa, koska he olivat tappaneet ja syöneet tuttavansa sekä yrittäneet pakottaa vaimonsa ja nuoremman veljensä syömään kuolleen miehen (vaikka kumpikaan ei suostunut).

Vaikka rikos oli vakava, Denis Gorin sai vain 10 vuoden vankeustuomion ja vapautettiin 7 vuoden jälkeen “esimerkillisen käyttäytymisen” perusteella. Hän palasi Anivaan ja pian sen jälkeen puukotti ja söi miehen, jonka veljen kanssa hän oli ollut vangittuna.

Denis ja Evgeniy Gorin tekivät kaksi muuta murhaa vuosina 2011 ja 2012, mutta ne paljastuivat vasta vuonna 2017. Paikalliset ihmiset kertovat vähintään yhdeksän muun ihmisen, mukaan lukien lapsen, murhattuna ja jäänteiden haudatun kuoppaan.

Yksi miehistä, joka oli todistanut veljesten pidätystä, kertoo, että pidätystä suorittavat virkamiehet “avasivat jääkaapin, ja se oli täynnä ääriään myöten ihmiskudosta! Hän kertoi heti, miten hän leikkasi lihaa kuolleiden jaloista, tarkasti olisiko siellä lihaa hauiksissa.”

Gorinit myönsivät vain kolme murhaa ja heidät tuomittiin syytteisiin, mukaan lukien “uhrin lihan syöminen”. Evgeniy Gorin tapettiin myöhemmin vankilassa, mutta vain viisi vuotta tuomion jälkeen Denis Gorin vapautettiin ja julkaisi kuvia itsestään univormussa.

Gorin on ilmeisesti loukkaantunut (kuvasta näkyy päähaava) ja on sairaalassa Juzhno-Sahalinskissa. Dmitri, entinen naapuri ja armeijassa palveleva, sanoo, että Gorin on todennäköisesti selvinnyt näin pitkälle vain siksi, ettei hän palvele tavallisten sotilaiden kanssa.

“[Uhreilla] on paljon sukulaisia sekä Anivassa että Juzhno-Sahalinskissa. Jotain sanoo minulle, ettei Gorin ole vapaana kauan. Koska viranomaiset eivät voi määrätä rangaistusta, sukulaiset järjestävät lynkkauksen. Mitä voin tehdä? Hullut ovat todellisia.”

Gorinin vapauttaminen on herättänyt raivoa Venäjä’n sosiaalisissa mediaverkoissa. Eräs käyttäjä ehdottaa vapautettujen murhaajien asuttamista “lähelle linnaa [Putinin palatsi] Sotšissa”. Toinen ehdottaa, että ukrainalaisten tulisi varustaa HIMARS hopeakranaateilla ja puukeihäillä – kuten vampyyrin tappamisessa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tunnettuja murhaajia ja jopa kannibaaleja on armahdettu sotaan. Tällä viikolla tuli tietoon, että Putin oli armahtanut saatananpalvojan kannibaalin Nikolai Ogolobyakin, joka oli tappanut ja syönyt neljä teini-ikäistä.

Lue lisää:


Satunnainen:


Vastaavia: