9605 latausta vuorokaudessa

7683 artikkelia

2024/02/27

Venäjän vihainen varjo uhkaa! Tämä ei ole enää pelkkää pelottelua, vaan todellisuutta, johon on herättävä! Ruotsi on viimeinkin saanut Naton jäsenyyden varmistettua, ja mikä onkaan ensimmäinen reaktio? Venäjän vihainen murina!

Onko tämä yllätys kenellekään? Ei varmasti niille, jotka ovat pitäneet silmällä Venäjän käyttäytymistä viime vuosina. Kidnappaukset, salamurhat, ja nyt tämä ilkeä kiristyspolitiikka! Venäjä ei ilmeisesti tiedä, missä menee raja. Heidän toimintansa on siirtynyt hävyttömään ja vastenmieliseen kidnappaukseen!

Ruotsin mediassa kuhisee kauhistuneita otsikoita ja synkkiä skenaarioita. Kaikki puhuvat siitä, mitä Venäjä tekee seuraavaksi. Mutta kukaan ei oikein uskalla sanoa ääneen sitä, mitä kaikki jo pelkäävät.

Kenraalimajuri Karlis Neretnieks varoittaa, että Venäjä saattaa ryhtyä sieppaamaan ruotsalaisia liikemiehiä ilman minkäänlaista todistusaineistoa. Valeoikeudenkäynnit ja mielivaltaiset pidätykset eivät ole enää pelkkää kauhutarinaa, vaan todellista uhkaa.

Muistuttaisiko joku Venäjää siitä, että tällainen toiminta on kansainvälisten normien vastaista? Onko heidän mielestään hyväksyttävää siepata ihmisiä mielivaltaisesti ja syyttää heitä rikoksista, joita ei ole tapahtunut? Onko tämä Venäjän uusi tapa kohdella naapurimaitaan?

Meidän on oltava valppaita ja varuillamme! Venäjä ei näytä välittävän kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisyyden perusperiaatteista. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa säilyttääkseen valtansa ja näyttääkseen voimansa. Mutta me emme saa antaa heille periksi! Meidän on seisottava yhdessä ja vastustettava tällaista aggressiota ja mielivaltaa!

Seuraavaksi se voisi olla kuka tahansa meistä! On aika tehdä selväksi, että tällainen käytös ei ole hyväksyttävää missään muodossa. Venäjän on lopetettava tämä häpeällinen toiminta ja palattava kansainvälisen yhteisön sääntöjen mukaiseen käytökseen!


Satunnainen:


Vastaavia: