Lukuaika: < 1 minuutti
Kuinka kauan meidän suomalaisten täytyy kestää Venäjän jatkuvaa hyökkäystä ja häikäilemätöntä valtaa? Naapurimaamme on sairastunut, saastunut ja vallannut kaiken ympäriltään.

Venäjän sairaalloinen valta on levittäytynyt kaikille elämänalueille ja sen tavoite on selkeä: alistaa ja hallita kaikkea mahdollista. Naapurimaamme on kuin paha virus, joka leviää ja tuhoaa kaiken tieltään.

Maassa vallitsee väkivallan ja sortohallinnon ilmapiiri, jossa ihmisoikeuksia poljetaan ja vastustajat vaientuvat. Oikeudenkäyntien oikeudenmukaisuudesta ei voi enää puhua, sillä Venäjän korruptoitunut järjestelmä luo keinot tavoitteidensa saavuttamiseksi. Presidentti Putinin johtama diktaattorinen hallinto luo pelkoa ja epävarmuutta kansalaistensa keskuudessa.

Valtion media kontrolloi ja manipuloi tietoa, ja totuuden löytäminen on vaikeampaa kuin koskaan. Julkista keskustelua on rajoitettu ja oppositio on kitketty maan sisältä. Vain Venäjän valtarakenteisiin uskovat ja sitä tukevat pääsevät ääneen.

Venäjän sairaalloinen valta ulottuu myös kansainväliselle kentälle. Maan aggressiivinen ulkopolitiikka ja sotilaalliset operaatiot naapurimaissa herättävät huolta ja pelkoa koko Euroopassa. Krimin valtaus, Ukrainan kriisi ja syyrialaisten siviilien surmaaminen ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän häikäilemättömyydestä.

Naapurimme hallinto on kietoutunut salaliittoihin, talousrikoksiin ja kansan pettämiseen. Yksilön ja yhteiskunnan edun sijaan valtion edut asetetaan kaiken muun yläpuolelle. Tämä sairas valta on tarttunut myös naapurimaan kansaan, jossa asuu paljon hyviä ja rehellisiä ihmisiä, jotka ovat joutuneet alistumaan Venäjän valtarakenteiden alle.

On aika herätä ja avata silmät Venäjän todellisuudelle. Tässä ei ole kyse vain naapurivaltion sisäisistä ongelmista, vaan sen vaikutukset ulottuvat kaikkialle maailmaan. Meidän suomalaisten on tehtävä kaikkemme pysäyttääksemme tämän sairaan ja vaarallisen vallan leviäminen. Emme voi enää katsoa sivusta, kun Venäjä jatkaa vapaana ja rankaisemattomana.

Lopetetaan Venäjän peittely ja aloitetaan avoin ja rehellinen keskustelu siitä, mitä naapurimme todella tekee ja mitä se suunnittelee tulevaisuudessa. Meidän on yhdistettävä voimamme ja tehtävä kaikkemme, jotta Venäjä ei enää kykenisi levittämään tuhoaan ja valtaansa. Emme saa antaa sen vallata ja hallita meitä ja tulevia sukupolvia. Meidän on näytettävä, että emme ole pelästyneitä ja alistuvia, vaan rohkeita ja taistelevia suomalaisia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö