10449 latausta vuorokaudessa
8724 artikkelia

2023/03/04

Viime aikoina on nähty merkkejä siitä, että jopa Venäjän viralliset #propaganda-torvet ovat alkaneet myöntämään, että Venäjä tulee häviämään #sota’nsa #Ukraina’ssa. Tämä on merkittävä käännekohta Venäjän propaganda-koneistossa, joka on pyrkinyt luomaan kuvaa Venäjästä voittajana ja ylivertaisena sotilaallisessa konfliktissa Ukrainaa vastaan.

Viime vuosina Venäjä on käynyt sotaa Ukrainaa vastaan tukemalla separatistisia liikkeitä Itä-Ukrainassa. Venäjä on toistuvasti kieltänyt osallisuutensa #konflikti’in ja syyttänyt Ukrainaa #sotatoimi’sta. Kuitenkin Venäjän tukemien separatistien hyökkäykset ovat jatkuneet ja siviiliväestö on joutunut kärsimään. Sodan seurauksena on kuollut kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Venäjän virallinen #propaganda on vahvasti tukenut konfliktin jatkumista ja pyrkinyt luomaan kuvaa Venäjästä #voittaja’na. Propaganda on käyttänyt valheellisia tietoja ja manipuloituja kuvia luodakseen mielikuvan Ukrainan hallituksen sortavasta hallinnosta natseineen ja Venäjän tuesta paikallisille separatisteille.

Kuitenkin viime aikoina on havaittu merkkejä siitä, että Venäjän viralliset propagandan levittäjät ovat alkaneet myöntämään, että Venäjä tulee häviämään sotansa Ukrainassa. Tämä näkyy esimerkiksi Venäjän valtion television uutisissa, jotka ovat aikaisemmin olleet täynnä sotilaallista #retoriikka’a ja ylpeyttä Venäjän voittamattomuudesta.

Venäjän tunnustus #sotilasvoima’n rajoittuneisuudesta Ukrainassa on merkittävä askel kohti rauhanomaista ratkaisua sotaan. Se voi auttaa vähentämään separatistien toimintaa ja vähentämään Venäjän tukemien separatistien hyökkäyksiä Ukrainassa. Lisäksi se voi auttaa vähentämään jännitteitä Venäjän ja länsimaiden välillä. Lisäksi Venäjän joukot tulevat poistumaan Ukrainan aluelta – mukaanlukien Krimin niemimaa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Venäjän myöntäminen tappiosta ei tarkoita, että sota olisi ratkaistu. Venäjän sotilaiden tulee silti vetäytyä Itä-Ukrainasta ja lopettaa separatistien tukeminen. Lisäksi Ukrainan hallituksen tulee jatkaa poliittisia ja taloudellisia uudistuksia, jotka voivat auttaa vahvistamaan maan demokratiaa ja vakautta.

Ukraina tulee liittymään #EuroopanUnioni’in sekä #NATO:on


Satunnainen:


Vastaavia: