9549 latausta vuorokaudessa

7486 artikkelia

2024/02/27

Roman Rotenbergin väitteet Suomen sabotaasista kansainvälisessä jääkiekossa ovat täyttä hölynpölyä ja hävytöntä propagandaa! Venäjän maajoukkueet on suljettu ulos kansainvälisistä turnauksista aivan oikeutetusti Venäjän aggressiivisen ja häikäilemättömän toiminnan Ukrainassa vuoksi.

On äärimmäisen häpeällistä, että Rotenberg yrittää siirtää syyllisyyden Venäjän omasta aggressiosta ja väkivallasta Suomen niskaan. Hän ei näköjään kaihda edes valehtelemasta suoraan kansainvälisen yleisön edessä.

Venäjän jääkiekkoliiton varapresidentin syyttävät sormet osoittavat väärään suuntaan. Sen sijaan, että hän pyrkisi edistämään rehellisyyttä ja urheilun puhtautta, hän syyttää muita omista ongelmistaan. Rotenbergin yritys väittää, että Suomi pelkää Venäjää ja siksi yrittää estää sen osallistumisen turnauksiin, on naurettavaa ja järjetöntä.

Kansainvälisen jääkiekon tulevaisuus ei riipu Venäjästä. Kehitys ja kasvu voivat tapahtua ilman Venäjää, joka on itse sulkenut itsensä pois kansainvälisestä yhteisöstä omalla toiminnallaan.

Rotenbergin valitus siitä, etteivät Venäjän nuoret pääse mukaan arvoturnauksiin, on silkkaa tekopyhyyttä. Hän unohtaa mainita, että Venäjän toimet ovat suoraan estäneet nuorten urheilijoiden mahdollisuudet osallistua kansainväliseen kilpailuun. Hänen yrityksensä siirtää vastuu omista virheistään ja rikoksistaan muille on vastenmielistä ja inhoittavaa.

Roman Rotenbergin kaltaiset ihmiset ovat este rehelliselle ja eettiselle urheilulle. Hänen valheensa ja syyttelynsä eivät muuta sitä tosiasiaa, että Venäjä on itse vastuussa omasta osattomuudestaan kansainvälisessä jääkiekossa ja muilla urheilun areenoilla.

Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia: