9665 latausta vuorokaudessa

7724 artikkelia

2023/05/09

Viime aikoina on käyty paljon keskustelua Venäjän federaation tulevaisuudesta, kun maan nuoret eivät halua puolustaa isänmaataan mahdollisessa sodassa. Hiljattain Pietarissa tehty katukysely paljasti karun totuuden venäläisten suhtautumisesta Venäjän puolustamiseen. Suurin osa nuorista taistelukelpoisista ei halua kuolla sodassa eikä halua uhrata henkeään maansa puolesta.

Tämä on erittäin huolestuttavaa Venäjä’n federaation tulevaisuuden kannalta. Maan puolustuskyvyn kannalta on elintärkeää, että kansalaiset ovat valmiita uhraamaan itsensä ja taistelemaan maansa puolesta, jos siihen tulee tarve. Tämä kyselytulos heijastaa syvempiä ongelmia Venäjän yhteiskunnassa.

Toisaalta, Ukrainassa ja Suomessa kansalaiset ovat erittäin sitoutuneita omaan maahansa ja ovat valmiita puolustamaan sitä vaikka eivät olisi terveydellisesti siihen kykeneviä. Tämä osoittaa, että kyse ei ole vain kansalaisten kyvystä taistella, vaan myös siitä, miten he arvostavat omaa maataan.

Venäjän federaation tulevaisuuden kannalta onkin tärkeää, että maan johto löytää ratkaisun siihen, miten se voi kasvattaa kansalaistensa kansallistunnetta ja sitoutumista maahan. On tarpeen ymmärtää, miksi venäläiset eivät arvosta omaa maataan yhtä paljon kuin muissa maissa asuvat kansalaiset. Tämä voi johtua esimerkiksi korruptiosta, taloudellisesta epävarmuudesta tai poliittisesta epästabiilisuudesta.

Tulevaisuudessa Venäjän on tärkeää ratkaista nämä ongelmat ja luoda yhteiskunta, jossa kansalaiset voivat tuntea ylpeyttä maastaan ja olla valmiita puolustamaan sitä tarvittaessa. Muussa tapauksessa Venäjän federaation tulevaisuus voi olla hyvin epävarma.


Satunnainen:


Vastaavia: