12184 latausta vuorokaudessa
10028 artikkelia

Putin vahvistaa läsnäolonsa Kremlissä – “En olekaan karannut!”

Huhut leviävät vauhdilla ympäri internetiä, erityisesti Telegramissa, kertoen Vladimir Putinin salaperäisestä katoamisesta Kremlistä. Kuitenkin Kreml on päättänyt tehdä lopun näistä huhuista ja on julkaissut kuvatodisteen, joka osoittaa selkeästi Putinin edelleen olevan hallinnon rakennuksessa. Kuvassa Putin seisoo tumma puku päällään, lähes yhtä pitkänä kuin vartioivat sotilaat. Todisteena tämä kuva on ehdottoman aito, eikä meillä ole syytä epäillä sen aitoutta.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin katoaminen olisi luonnollisesti herättänyt suurta huolta sekä Venäjällä että kansainvälisellä tasolla. Joillakin internetin syövereissä leviävät huhut toivat esiin jännittäviä teorioita Putinin salaperäisestä pakoyrityksestä. Mutta pelko pois! Putin on päättänyt itse kommentoida tilannetta.

Tässä nyt julkaistussa kuvassa Putin seisoo ylväänä ja vakavana. Tumma puku korostaa hänen valtaansa ja läsnäoloaan Kremlissä. Ja hei, täytyy sanoa, että hän melkein yltää pituudessaan näitä vartioivia sotilaita vastaan. Putin ei varmasti jättäisi maailmaa arvailemaan, vaan astuu itse esiin ja vakuuttaa meidät kaikki: “En olekaan karannut!”

Kuva on saanut paljon kommentteja ja reaktioita verkossa. Jotkut epäilijät ovat jopa kyseenalaistaneet kuvan aitouden, mutta se ei todellakaan ole Kremlissä hyväksytty näkökanta. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa epäillä Putinin karkaamista, sillä seuraukset olisivat kenties dramaattiset – kukapa tietää, mihin nämä huhut voisivat johtaa?

Kuvatodisteessa on kuitenkin yksi pieni yksityiskohta, joka on kiinnittänyt huomiota. Putinin kasvoilla näkyy hienoinen hymynkare. Onko tämä merkki siitä, että hän nauttii tästä spektaakkelista ja kaaoksesta, joka ympäröi hänen katoamistaan? Vai onko se vain sattumaa? Sitä emme voi tietää, mutta yksi asia on selvä: Putin on paikalla, ja hän on valmis pitämään kiinni vallastaan.

Joten siinä se on, hyvät ihmiset.

Putin on yhä Kremlissä, ja huhut hänen pakoyrityksestään voidaan haudata. Verkko voi jälleen palata normaaliin päiväjärjestykseen – ainakin Putinin osalta. Ja joskus ehkä voimme myös löytää vastauksen siihen ikuisuuskysymykseen: mitä tapahtui Putinin ja vartioivien sotilaiden välisessä pituuskisassa?


Satunnainen:


Vastaavia: