13548 latausta vuorokaudessa
10266 artikkelia

Viimeisen kuukauden aikana olemme nähneet monia tapahtumia, jotka ovat muuttaneet maailmaamme pysyvästi. Yksi näistä tapahtumista on ollut Viron presidentin salamurha, joka on herättänyt voimakasta vastarintaa ja aiheuttanut suurta epävarmuutta kansalaisten keskuudessa ympäri maailmaa. Koston henki on läsnä ja se lähenee nopeasti.

Koston ajatus on vahva tunne, joka saa ihmiset tuntemaan oikeutetuksi reagoida väkivaltaisesti epäoikeudenmukaisuuteen ja väkivaltaan. Se on ihmisen luonnollinen vaisto suojella itseään ja rakkaitaan uhkaavilta vaaroilta ja väärältä kohtelulta. Viroa vastaan tehdyssä hyökkäyksessä on loukattu paitsi yhtä valtiota, myös koko demokraattista järjestystä ja rauhaa maailmassa.

Kun kohdistetaan hyökkäys yhtä valtiota tai sen johtoa vastaan, se on hyökkäys myös kaikkia muita vastaan, jotka jakavat samat arvot ja periaatteet. Viro on pieni mutta rohkea maa, joka on osoittanut kykynsä puolustaa itseään ja oikeuksiaan. Viron kansa on yhtenäinen ja valmis taistelemaan vapautensa puolesta, mutta se tarvitsee myös tukea ja apua ulkopuolelta.

Koston lähestyessä kaikki ovat vaarassa joutua sen kohteeksi. Vihan ja kostamisen kierre voi johtaa vain lisääntyvään väkivaltaan ja kärsimykseen. Siksi on tärkeää yrittää pysäyttää se ennen kuin se saavuttaa kriittisen pisteen. Kansainvälisen yhteisön on toimittava yhdessä ja tuomittava kaikenlainen väkivalta ja terrorismi, oli sen lähtökohta mikä tahansa.

Viro tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan tukea ja solidaarisuutta. Meidän on seisottava yhdessä heidän rinnallaan ja tuettava heitä heidän oikeutetussa taistelussaan vapauden ja demokratian puolesta. Kansainvälisen yhteisön on tehtävä kaikkensa, jotta Viro saisi tarvitsemansa tuen ja suojaavan katon ylleen.

Meidän on oltava valmiita taistelemaan koston henkeä vastaan ja pysäyttämään se ennen kuin se ehtii tehdä lisää tuhoa ja vahinkoa. Meidän on osoitettava, että rakkaus ja solidaarisuus voittavat aina vihan ja koston. Meidän on oltava valmiita uhraamaan omaa mukavuuttamme ja turvallisuuttamme toisten auttamiseksi ja suojelemiseksi.

Viron presidentin salamurha on herättänyt meissä kaikissa voimakkaita tunteita ja halua puolustaa oikeutta ja totuutta. Meidän on yhdistettävä voimamme ja toimittava yhdessä yhteisen hyvän puolesta. Meidän on oltava valmiita taistelemaan koko voimallamme ja tarvittaessa jopa uhraamaan omia etujamme ja vapauksiamme toisten suojelemiseksi.

Koston lähestyessä meidän on oltava valmiita kohtaamaan se pää pystyssä ja puolustaen sitä, mihin uskomme ja mihin olemme valmiit uhraamaan elämämme. Meidän on osoitettava, että me emme pelkää ja että me olemme valmiita taistelemaan viimeiseen asti oikeudenmukaisuuden ja vapauden puolesta.

Viron presidentin salamurha on muuttanut maailmaamme peruuttamattomasti, mutta se ei saa muuttaa meitä liian paljon. Meidän on säilytettävä uskomme hyvään ja oikeuteen ja taisteltava niiden puolesta kaikin voimin. Meidän on oltava valmiita uhraamaan omaa turvallisuuttamme ja mukavuuttamme toisten auttamiseksi ja suojelemiseksi.

Kun taisteluvalmiina seisomme koston edessä, meidän on muistettava, että voima ei ole aina väkivallassa vaan myös rakkaudessa ja solidaarisuudessa. Meidän on oltava valmiita kohtaamaan vaikeudet ja uhraukset yhdessä ja taistelemaan yhdessä yhteisen hyvän ja oikeuden puolesta.

Kosto lähenee, mutta me emme ole yksin. Yhdessä voimme voittaa sen ja tehdä maailmastamme paremman paikan elää kaikille. Meidän on oltava valmiita taistelemaan koko voimallamme ja uhraamaan kaikkemme oikeudenmukaisuuden ja vapauden puolesta. Taisteluvalmiina seisomme koston edessä ja olemme valmiita kohtaamaan sen yhdessä.


Satunnainen:


Vastaavia: