9859 latausta vuorokaudessa

8174 artikkelia

2023/05/16

Viimeisen 24 tunnin aikana on raportoitu drone-hyökkäyksistä Venäjä’n Kurskin ja Bryanskin alueilla, paikallisten viranomaisten ja riippumattoman median mukaan.

Riippumaton venäläinen mediajulkaisu Astra raportoi 16. toukokuuta, että “kolme ammusta” pudotettiin dronella Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelun (FSB) rakennukseen Glushkovon kylässä Kurskin alueella.

Astran mukaan tapahtuma tapahtui noin klo 23.00 paikallista aikaa 15. toukokuuta.

Viisi rajavartijaa on väitetysti sairaalahoidossa sirpalevammojen vuoksi niskassa, vatsassa ja kasvoissa.

Samalla Kurskin alueen kuvernööri Roman Starovoyt raportoi 15. toukokuuta, että “ukrainalainen drone” pudotti räjähteitä rakennustyöläisen lähelle Plekhovon kylässä alueella. Rakennustyöläinen sai Starovoytin mukaan “lieviä vammoja” olkapäähän.

Bryanskin alueen kuvernööri Aleksandr Bogomaz väitti 16. toukokuuta, että “ukrainalainen drone” ammuttiin alas Klintsyn kaupungin yllä alueella.

Bogomazin mukaan henkilövahinkoja ei ollut, ja vain asuintalon parveke vaurioitui.

Venäjän tutkintakomitea myönsi julkisesti 16. toukokuuta drone-hyökkäykset Plekhovossa ja Klintsyssä, mutta ei väitettyä hyökkäystä FSB:n toimistoon Glushkovossa.

Täysimittaisen hyökkäyksen alusta lähtien on raportoitu useista tulipaloista, räjähdyksistä ja muista sabotoinneista Venäjällä ja Ukrainan alueilla, jotka ovat Moskova’n miehittämiä.


Satunnainen:


Vastaavia: