9685 latausta vuorokaudessa

7753 artikkelia

2023/07/17

Venäläiset joukot ovat jälleen osoittaneet täydellisen piittaamattomuuden ihmiselämästä ja terveydestä miehitetyllä Zaporizhzhian alueella, kun he ovat estäneet alueen asukkaita pääsemästä apteekkeihin ilman venäläisiä passeja. Ukrainan sotilasviranomaiset ovat kertoneet asiasta kansallisen vastarintakeskuksen kautta 16. heinäkuuta.

Kyseessä on röyhkeä ja armoton pakotetaktiikka, jolla pyritään saamaan alueen asukkaat luopumaan ukrainalaisista passeistaan ja hankkimaan Venäjän kansalaisuus miehitetyillä alueilla Zaporizhzhia’ssa.

Uuden passivaatimuksen vuoksi Zaporizhzhian asukkaat ovat nyt vailla tarvitsemiaan elintärkeitä insuliini-, kilpirauhashormoni- ja muiden lääkkeiden saantia.

Kolme kuukautta sitten Venäjän diktaattori Vladimir Putin allekirjoitti asetuksen, jossa määrättiin määräaika Venäjän kansalaisuuden hakemiselle miehitetyillä Ukrainan alueilla. Ne, jotka kieltäytyvät ja pitävät kiinni ukrainalaisista passeistaan, kohtaavat omaisuusoikeuksiensa menetyksen, vankilatuomioita ja karkotuksen kotoaan.

Tämän lisäksi ukrainalaisia uhkaillaan pakolla liittymisestä Venäjän hyökkäysvoimiin (armeija), mikäli he kieltäytyvät hankkimasta venäläisiä passeja.

Tänään venäläiset joukot pommittivat Zaporizhzhian aluetta, katkaisten sähköt osassa alueen pääkaupunkia ja vahingoittaen yhtä henkilöä. Tämä on jälleen yksi osoitus Venäjän aggressiivisesta ja häikäilemättömästä toiminnasta Ukrainan alueella.

Kansainvälisen yhteisön on viimein herättävä ja tuomittava Venäjän julma ja ihmisoikeuksia loukkaava toiminta Ukrainassa. On aika asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan ja osoittaa tukemme Ukrainan kansalle sen pyrkiessä puolustamaan alueensa koskemattomuutta ja vapautta.

Emme voi jäädä sanattomiksi, kun viattomia ihmisiä kärsii Venäjän miehityksen alla!

Jaa tämä artikkeli omassa sosiaalisessa mediassa ja vaadi Venäjän joukkojen poistumista Ukrainan omistamilta alueilta jotta sota vihdoin saadaan loppumaan!


Satunnainen:


Vastaavia: