9607 latausta vuorokaudessa

7701 artikkelia

2023/07/23

RIIVAANTUNUT HISTORIA: Tiesitkö, että Venäjä hyökkäsi ja miehitti jokaisen maan osaksi Neuvostoliitto’a? Nämä ovat “entisiä Neuvostotasavaltoja,” mukaan lukien Ukraina, Viro, Valko-Venäjä, Liettua, Latvia, Moldova, Armenia, Azerbaidzan, Georgia, Kazakstan, Kirgisia, Uzbekistan, Tadzikistan ja Turkmenistan.

1917 helmikuun vallankumouksen jälkeen Venäjän tsaari kaatui ja kaikki nämä maat sekä Suomi hyödynsivät tilaisuutta julistaakseen itsenäisyytensä. Mutta kun uusi demokraattinen Venäjän hallitus syöstiin vallasta kommunistien 1917 lokakuun bolševikki-vallankumouksessa ja sitä seuranneessa verisessä sisällissodassa vuosina 1918-1921, kommunistihallinto päätti sitten uudelleenhyökätä kaikkiin näihin maihin (pois lukien Baltian maat ja Suomi) ja vuoteen 1922 mennessä loi uudelleen Venäjän imperiumin uudella nimellä – Neuvostoliitto. Kun Stalin ja Hitler aloittivat toisen maailmansodan liittolaisina syyskuussa 1939, Neuvostoliitto hyökkäsi pikaisesti Puola’an, Latvia’an, Viro’on, Liettua’an, Romania’an ja Suomeen, pakottaen Baltian maat liittymään Neuvostoliittoon ja liittäen valtavia alueita Puolasta, Suomesta ja Romaniasta.

Joten Venäjä on jo kahdesti hyökännyt Eurooppaan rakentaakseen imperiumin lähimenneisyydessä. Ja nyt Venäjä haluaa tehdä sen kolmannen kerran, mutta vuosikymmeniä sen jälkeen kun Neuvostoliitto romahti jälleen kerran vuosina 1989-1991. Tämä on raivostuttavaa ja vaarallista – Eurooppa ei voi antaa tämän tapahtua huomaamatta!

Meidän on oltava valppaita ja torjuttava Venäjän aggressio, joka uhkaa rauhaa ja vakautta alueella. Historia on opettanut meille, että Venäjä ei epäröi käyttää voimaa laajentaakseen vaikutusvaltaansa, ja meidän on vastattava päättäväisesti ja yhtenäisesti tähän uhkaan.

Yhtenäisyytemme on paras suoja Venäjän kaltaisia ahneita imperiumeja vastaan, jotka haluavat hajottaa ja hallita muita kansoja.

Nyt on aika toimia, jotta historia ei toista itseään veren ja kärsimyksen hinnalla.

Katso video alta, sodat pitää estää!


Satunnainen:


Vastaavia: