Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 37598 latausta vuorokaudessa.


2379 artikkelia

2023/11/11

Sotanäyttely tuo todellisuuden Helsinkiin: Ukrainalaisten puolustajien tuhoama venäläinen panssarivaunu keskiössä.

Venäjä’n sotaterrorismi Ukraina’ssa on nostanut päätään Suomessa uudella tavalla, kun Your Finnish Friends ry ja Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry yhdessä järjestävät ainutlaatuisen panssarivaununäyttelyn. Tämä merkittävä tapahtuma paljastaa venäläisen panssarivaunun, joka tuhottiin Ukrainan puolustajien toimesta, tuoden konkreettisen muistutuksen Venäjän hyökkäyksen julmuudesta.

Näyttelyn avajaiset ovat suunniteltu pidettäväksi 18. marraskuuta 2023 kello 15:00 alkaen Kansalaistorilla, osoitteessa Alvar Aallon kuja 1, 00100 Helsinki. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden paitsi kunnioittaa Ukrainan kansaa ja heidän taisteluaan, myös herättää tietoisuutta siitä, että sota jatkuu edelleen.

Tämä liikuttava näyttely on samalla kunnianosoitus Ukrainan rohkeille puolustajille ja heidän taistelulleen vapauden puolesta. Se pyrkii välittämään viestin yhtenäisyydestä ja solidaarisuudesta, samalla kun se muistuttaa meitä siitä, että sodan varjot vaikuttavat yhä monien ihmisten elämään.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan näyttelyn avajaisiin ja jakamaan hetki yhdessä, kun katsomme taaksepäin historiaan ja kunnioitamme niitä, jotka ovat uhranneet niin paljon vapauden puolesta. Tämä on tilaisuus yhdistää ihmiset ja vahvistaa sitoutumistamme rauhan edistämiseen maailmassa.

Tulemme yhdessä muistamaan, oppimaan ja tukemaan toisiamme tässä vaikeassa ajassa, kun maailma tarvitsee enemmän kuin koskaan solidaarisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Lue alkuperäinen julkaisu: