9606 latausta vuorokaudessa

7690 artikkelia

2023/12/24

Lapissa tuulee tuoreita tuulia, sillä Lapin lennosto on lennättänyt julkisuuteen räiskyvän videon, joka seuraa joulupukin ja tonttujen vimmaista valmistautumista vuoden kiireisimpään iltaan. Mutta tänä vuonna, rakkaiden porovaljakoiden rinnalle on kaartanut jotain aivan odottamatonta: kiiltävä ja komea Hornet-hävittäjä, valmiina viemään joulun taikaa ympäri maailmaa!

Videolla pääsemme kurkistamaan, kuinka Joulupukki, tuo vanha lentäjä-ässä, tarkastaa Hornetin moottorin kuin kokenut mekaanikko. Hän tutkii joka nurkan ja mutterin, varmistellen että kaikki on enemmän kuin valmista jouluaaton suureen lähtöön. Samaan aikaan, pukin pienet apurit, tontut, hääräävät ympäriinsä. He viimeistelevät rekeä, jossa lahjapaketit kulkevat, hitsaten ja hioen, käden käänteessä ja kipinät lentäen.

Koko lentotukikohdassa on aistittavissa sähköinen tunnelma täynnä jännitystä ja odotusta. Viime hetken tarkastukset ja valmistelut tehdään huolella, kun tontut asettelevat viimeiset lahjapaketit rekeen. Juuri kun kaikki näyttää olevan valmiina, yllätyksenä ilmestyy itse Petteri Punakuono, joulun suunnannäyttäjä, varmistamaan, että joulupukin reki löytää tiensä jokaisen kiltin lapsen luo.

Tämä video ei vain tuo hymyn huulille, vaan myös näyttää Lapin lennoston ainutlaatuisen huumorintajun ja luovuuden. Se muistuttaa meitä siitä, että joulun taika on todellista ja voi ilmentyä monin eri tavoin. Niinpä, hyvää matkaa Joulupukki, Petteri Punakuono ja koko tonttujoukko! Lentäkää korkealla ja tuokaa iloa maailman jokaiseen kolkkaan.


Satunnainen:


Vastaavia: