Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Venäjä: #sotilas “kuulustelee” hiirtä #video

2024/01/01

Venäläiset sotilaat “taistelevat” hiirtä vastaan.

Mikä ihmistä vaivaa, että hän ristiinnaulitsee eläimen, kiduttaa sitä, kuulustelee ja kuvaa sen?

Näetkö, ketä vastaan me taistelemme?

Tällaiset teot ovat syvästi inhimillisen moraalin vastaisia. Ne eivät ainoastaan riko kansainvälisiä lakeja ja sotilaiden eettisiä ohjeita, vaan myös loukkaavat perustavanlaatuisesti kaikkea sitä, mikä tekee meistä inhimillisiä.

Tämä raakuus ja julmuus eivät ole vain yhden ihmisen tai ryhmän vika, vaan ne ovat oireita laajemmasta ongelmasta, joka koskettaa koko Venäjän yhteiskuntaa. Se kertoo tarinan syvästä empatian puutteesta ja ihmisoikeuksien halveksunnasta.

Taistelussa tällaista julmuutta vastaan meidän on muistettava, ettei viha saa meitä unohtamaan inhimillisyyttämme. Emme saa antaa pahuuden voittaa, vaan meidän on vastattava julmuuteen oikeudenmukaisuudella, ymmärryksellä ja sitoutumisella inhimillisyyden kunnioittamiseen.