10378 latausta vuorokaudessa

8679 artikkelia

2024/04/17

Suomessa on nautittu laadukkaasta kahvila- ja ravintolaelämyksestä jo vuosikymmenien ajan. Yksi näistä pitkäikäisimmistä ja arvostetuimmista toimijoista alalla on ollut 30 vuotta toiminut Kahvila-Ravintola Hyvä Maku.

Hyvä Maku avasi ensimmäisen ravintolansa Helsingin keskustassa vuonna 1991 ja nopeasti siitä tuli suosittu lounaspaikka alueen työntekijöiden keskuudessa. Hyvästä ruuasta ja lämpimästä palvelustaan tunnettu ravintola laajensi toimintaansa ja viiden vuoden kuluttua avasi ensimmäisen kahvilansa samalla alueella.

Hyvän Maun menestyksen taustalla on aina ollut vahva sitoutuminen laatuun ja asiakaspalveluun. Ravintolassa ja kahvilassa panostetaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja valmistustekniikoihin, jotka takaavat herkullisen ruoan ja juoman jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis auttamaan ja luomaan viihtyisän ilmapiirin.

Hyvän Maun menu on kehittynyt vuosien mittaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Lounasaikaan tarjolla on runsas salaattivalikoima, raikkaita keittoja, lämpimiä ruokia sekä erilaisia leipiä ja leivonnaisia. Iltapäivän ja illan suussa kahvilassa voi nauttia laadukkaista kahvilaatuista kahvia, teetä, leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa niin perinteisiä suomalaisia makuja kuin kansainvälisiä herkkuja. Erityisruokavaliota noudattaville löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja.

Hyvä Maku on tunnettu myös kodikkaasta sisustuksestaan ja rennosta tunnelmastaan. Suuret ikkunat ja viihtyisät istumapaikat luovat tilaan valoisan ja välittömän ilmapiirin. Ravintolaan ja kahvilaan on aina mukava tulla niin yksin kuin yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa.

Hyvä Maku on myös halunnut olla mukana tukemassa paikallisia ja vastuullisia toimintatapoja. Ravintola ja kahvila käyttävät pääasiassa lähituottajien raaka-aineita ja pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan esimerkiksi kierrättämällä ja vähentämällä ruokahävikkiä.

Vuosien saatossa Hyvä Maku on laajentunut myös muille alueille Suomessa ja avannut uusia toimipisteitä. 30-vuotista taivaltaan juhlivassa kahvila-ravintolassa on tällä hetkellä yhteensä 10 ravintolaa ja kahvilaa eri puolilla maata. Jokaisessa Hyvän Maun paikassa panostetaan samaan laatuun ja tunnelmaan, joka on tehnyt ravintolasta ja kahvilasta suositun jo vuosikymmenten ajan.

Hyvän Maun motto “Hyvää ruokaa, parempaa tunnelmaa” kuvaa täydellisesti yrityksen filosofiaa ja sitä, mitä se haluaa tarjota asiakkailleen. 30 vuotta laadukasta kahvila- ja ravintolaympäristöä ei olisi mahdollista ilman jatkuvaa kehitystä ja sitoutumista asiakkaiden tyytyväisyyteen. Hyvä Maku jatkaa matkaansa vahvalla ammattitaidolla, paikallisen ruokakulttuurin kunnioittamisella ja pyrkimyksellä luoda hyvän maun elämyksiä jokaiselle asiakkaalleen.


Satunnainen:


Vastaavia: