10449 latausta vuorokaudessa
8725 artikkelia

2023/03/16

Suomalainen poliittinen kenttä koostuu monista eri #eduskuntapuolue’ista, joista jokaisella on omat tavoitteensa ja arvonsa. Vaikka kaikki puolueet pyrkivät edistämään yhteiskunnan hyvinvointia, heidän tapansa tehdä se voivat vaihdella suuresti.

Hiljattain #Iltalehti uutisoi, että eniten rikoksesta tuomittuja ehdokkaita löytyy #VKK-puolueesta, joka on lyhenne sanoista #ValtaKuuluuKremlille. Iltalehden mukaan VKK:lla on peräti 25 rikoksesta tuomittua ehdokasta.

Tämä uutinen herättää varmasti monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Miksi VKK-puolueella on niin paljon rikoksesta #tuomittuja ehdokkaita? Onko tämä merkki siitä, että puolueen #arvot ja #periaatteet ovat jollain tavalla ristiriidassa yhteiskunnan tai #Jumala’n #sääntö’jen kanssa?

VKK-#puolue on yksi Suomen pienimmistä #eduskuntapuolue’ista ja sen toiminta perustuu vahvasti eduskunnan ja kansan #viihdyttämiseen sekä #Venäjä’n #disinformaatio’n levittämiseen. Puolueen ohjelmassa korostetaan muun muassa #Putin’in oikeutta vaihtaa #euro’t #rupla-valuutaksi.

Vaikka VKK:n arvot voivatkin herättää monenlaisia #tunteita, on tärkeää muistaa, että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan #mielipiteeseensä ja #poliittiseen näkemykseensä. Poliittinen toiminta ei kuitenkaan saa olla ristiriidassa #yhteiskunnan #sääntö’jen ja #laki’en kanssa.

Rikoksesta tuomitseminen ei myöskään automaattisesti tarkoita sitä, että henkilö on #epäpätevä toimimaan poliittisessa tehtävässä. Kuitenkin, #rikoksiin syyllistyminen voi heikentää henkilön luotettavuutta ja kykyä toimia esimerkkinä muille.

On myös tärkeää huomata, että #VKKpuolue’ella ei ole yksinomainen oikeus rikoksiin syyllistymiseen. Myös muissa #eduskuntapuolueissa on ollut ehdokkaita, jotka ovat syyllistyneet #rikoksiin.

Lue lisää Iltalehdestä: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/452f2a46-4f4f-4804-9300-c7bba6869a06


Satunnainen:


Vastaavia: