9577 latausta vuorokaudessa

7627 artikkelia

2023/07/10

Helsinki-Vantaan lentokentälle saapui maanantaina puoli neljän aikaan jälleen yksi massiivinen rahtikone, joka toi mukanaan presidentti Joe Bidenin Suomen-vierailuun liittyvää tavaraa. Kone lähti Yhdysvalloista Washington D.C.:n lähellä sijaitsevalta Andrews-tukikohdalta.

Koneesta purkautui erilaista kuljetettavaa, mutta erityisesti kiinnostusta herättivät kaksi ajoneuvoa. Ensimmäinen oli “avolavahenkinen” ajoneuvo, jossa oli pressun alla tavaraa. Toinen ajoneuvo oli maastoauto.

Valitettavasti presidentti Bidenin “The Beast” -nimellä tunnettu auto ei ollut mukana tässä konekuljetuksessa.

Lentokentällä oli paljon tummiin pukeutunutta väkeä sekä suomalaisia viranomaisia toivottamassa vierailijat tervetulleiksi. On huomattava, että aiemmin tänään Helsinki-Vantaalle laskeutui vähintään kaksi yhdysvaltalaista rahtikonetta. Sunnuntaina lentokentälle saapui useampi C-17 Globemaster -lentokone.

Presidentti Biden saapuu Suomeen keskiviikkoiltana noin kello 22.15. Hänen ensimmäinen tapaamisensa on Suomen presidentti Sauli Niinistön kanssa torstaina kello 13. Vierailun aikana on odotettavissa mielenkiintoisia tapahtumia ja keskusteluja maiden välisistä suhteista.

Toivottavasti presidentti Biden ja hänen seurueensa viihtyvät vierailunsa aikana Suomessa ja saavat positiivisia kokemuksia. Jään odottamaan innolla, mitä kaikkea vierailu tuo tullessaan ja millaisia vaikutuksia sillä on Suomen ja Yhdysvaltojen suhteisiin.


Satunnainen:


Vastaavia: