9685 latausta vuorokaudessa

7752 artikkelia

Venäjän tilanne on surullinen ja hälyttävä. Sodan vaikutukset tavallisten venäläisten elämään ovat ilmeisiä ja tuntuu kuin johtajat eläisivät omassa kuplassaan. Riippumaton tutkimuskeskus Levadan on tuonut julki karun todellisuuden. Sodan aikana elämänlaatu on romahtanut, ja se näkyy kansan mielipiteissä.

Kyselytulokset kertovat karua kieltä: lähes kolmasosa vastaajista pitää köyhää elintasoaan sietämättömänä. Lähes puolet kokee elämän olevan vaikeaa, mutta juuri ja juuri kestettävissä. Nämä ovat luvut, jotka kuvaavat inhimillistä kärsimystä ja epävarmuutta.



Entä sitten Venäjän johtajien väitteet talouden kukoistuksesta ja elintason noususta? Ne ovat selvästi ristiriidassa todellisuuden kanssa. On häpeällistä, että kansaa johdetaan harhaan ja luodaan valheellinen kuva todellisuudesta.

Venäläisten elintason pitkäaikainen heikkeneminen suhteessa muihin maihin on hälyttävää. Naapurimaat, kuten Romania ja Viro, ovat ohittaneet Venäjän elintasossa vuosikymmeniä sitten. Tämä on häpeäksi maalle, jolla on rikas historia ja valtavat resurssit.



On aika, että Venäjän johto kuuntelee kansaa ja tekee konkreettisia toimia elintason parantamiseksi. Venäläiset ansaitsevat parempaa kuin mitä heille on tarjottu. On aika muuttaa suuntaa ja lopettaa kansan huijaaminen.


Satunnainen:


Vastaavia: