9929 latausta vuorokaudessa

8229 artikkelia

2023/07/07



Suomen poliittisessa kentässä tapahtuu kummia, kun Jussi Halla-aho on ilmoittanut lähtevänsä mukaan presidenttikilpaan. Kuka olisi uskonut? Jussi itse ainakin uskoo olevansa se arvojohtaja, joka pystyy hallitsemaan ulkopolitiikan ja antamaan esimerkin muille. Mutta millaisen esimerkin hän oikein antaisi?

Jussi Halla-aho haluaa korostaa työtään ja harrastuksiaan turvallisuuspolitiikassa. Hän ei ole sinisilmäinen eikä toiveajattelija. Hän tietää millainen Venäjä on ollut ja tulee olemaan. Hän kertoo olevansa päivänpolitiikan ulkopuolella, joten ei tarvitse pelätä hänen olevan impulsiivisesti sinkoileva.

Jussi on ollut politiikassa jo 15 vuotta, joten hänellä on kertynyt kokemusta. Poliittiset vastustajien mielipiteet eivät häntä kiinnosta, sillä hän ei aio alistua uhkailuun eikä taivutteluun. Hän kuuluu perussuomalaisiin ja pitää sitä “kansanliikkeenään”.

Jos Perussuomalaiset haluavat asettaa Jussin ehdokkaaksi presidentinvaaleihin, hän on käytettävissä. Tämä on suuri päätös, sillä presidenttiys on vaativa tehtävä. Mutta ehkä juuri arvojohtaja, joka pystyy hallitsemaan ulkopolitiikan, olisi se mitä Suomi tarvitsee?

Tulevaisuus näyttää, miten Jussi Halla-ahon presidenttikampanja etenee. Ainakin hänellä on selkeä visio ja vankka usko omiin kykyihinsä.

Ehkä hän voi todella olla se arvojohtaja, jota Suomi kaipaa? Vai onko tässä kyseessä vain uusi vitsi politiikan kentällä?

Sen saamme pian nähdä!

Katso video alta:


Satunnainen:


Vastaavia: