10089 latausta vuorokaudessa

8484 artikkelia

2023/10/31

Vapauden liitto on osoittanut täydellistä välinpitämättömyyttä yhdistyslainsäädäntöä ja hyvää hallintotapaa kohtaan. Täysin räikeästi he ovat ohittaneet lailliset menettelytavat ja tehneet päätöksiä suljetussa Telegram-ryhmässä, jättäen puoluehallituksen jäsenet ulkopuolelle. Käytäntö, jossa päätökset lisätään jälkikäteen pöytäkirjoihin, osoittaa täydellistä piittaamattomuutta rehellisestä ja avoimesta päätöksenteosta.

Telegram on Venäjällä yleisesti käytössä oleva pikaviestin, vähän kuin WhatsApp täällä meillä länsimaissa.

Puolueen puheenjohtaja Ossi Tiihonen on toiminut kuin hän olisi yksinvaltias, välittämättä jäsenien oikeudesta osallistua yhdistyksen vuosikokoukseen. Vuosikokouksen pitämättä jättäminen on suora rikkomus yhdistyslakia vastaan, ja se syrjii jäsenistöä heidän oikeuksistaan. Tämä puoluehallituksen ja puheenjohtajan toiminta on täysin epäasiallista ja osoittaa heidän heikkoutensa johtajina.

Jäsenistö on yrittänyt tuoda esiin puutteellisen johtamisen ja epäasiallisen toiminnan jo pitkään, mutta heidän äänensä on tukahdutettu ja heitä on syyllistetty. Kriittiset jäsenet on poistettu keskusteluryhmistä ja jopa erotettu puolueesta. Tämä on täysin sietämätöntä ja osoittaa, että Vapauden liitto ei arvosta sananvapautta tai avointa keskustelua.

On täysin ymmärrettävää, että Cia Grönberg on eronnut tästä epärehellisestä ja epäoikeudenmukaisesta puolueesta. Hän on tehnyt oikean päätöksen ja jatkaa työtään aluevaltuutettuna sitoutumattomana. Puolueen menettelytavat eivät ansaitse tukea tai jäsenyyttä.

On aika tuoda esiin Vapauden liiton puutteellinen toiminta ja vaatia vastuullisuutta ja avoimuutta.

Lue lisää alkuperäisestä julkaisusta facebook’issa: LINKKI

Alla olevassa videossa Ossi Tiihonen, eli Tissi Oohonen huutaa kovasti perustuslain noudattamisen puolesta, mutta rikkoo sitä kuitenkin törkeästi itse?


Satunnainen:


Vastaavia: