Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2870 artikkelia

0:00

2023/11/12

Onko Putin todella kaput? Vai onko tämä vain venäläinen versio aprillipilasta? 🎭

📌 Nikolai Patrushev, Venäjän turvallisuusneuvoston johtaja, pukeutuneena kokomustaan, piti puheen Putinin suuresta johtajuudesta ja hyveistä.

❗️ KUITENKIN Patrusev puhui MENNEESSÄ AIKAMUODOSSA, kun kuvia Putinista näytettiin tapahtumassa, joka muistutti pelottavasti venäläistä muistotilaisuutta.

📌 Patrushev on vaikutusvaltainen Kreml’in sisäpiiriläinen, vakooja, ja huhuttu vuosia, että hän (tai hänen poikansa Dmitri) korvaisi jonain päivänä Putinin.

📌 Muutama viikko sitten eläkkeellä oleva KGB:n kenraali Valerii Solovei, joka asuu Moskova’ssa 🇷🇺, alkoi antaa haastatteluja ja väittää Putinin kuolleen, mainiten tarkan ajan ja paikan.

👉 Kenraali Solovein huhutaan olevan Telegram-kanavan takana, joka ensimmäisenä levitti Putinin kuolemasta kertovaa tarinaa.

👉 Kenraali Solovei, huolimatta väitteistään, jotka voisivat tyypillisesti johtaa pidätykseen Venäjällä, ei ole joutunut häirityksi Venäjän tiedustelun toimesta, ja Solovei itse on sanonut sen johtuvan siitä, että hänellä on vahvat yhteydet Venäjän tiedusteluun – he ovat ne, jotka kertoivat hänelle Putinin kuolemasta.

📌 Historiallisesti, Neuvostoliitto-johtajan kuoleman julistamisen yhteydessä ne, jotka saattaisivat aiheuttaa uudelle hallinnolle uhan, “neutraloitiin”.

👉 Tšetšenian diktaattori Ramzan Kadyrov on Patrushevin vihollinen. Äskettäin Kadyrovin 15-vuotias poika esiteltiin julkisesti tavalla, joka viittaa siihen, että hänestä tulisi isänsä perillinen. Kadyrovin viimeinen julkinen esiintyminen oli 9. syyskuuta, eikä hänen nykyistä sijaintiaan tiedetä.

👉💥 Joten, onko Putin kuollut? 💥👈

❓ Olisiko Patrushev parempi Ukrainalle 🇺🇦?

👉 Todennäköisesti kyllä. Patrushev on haukka, mutta hänen on nopeasti vahvistettava valtaansa Moskovassa estääkseen vastavallankaappaukset.

👉 Patrushevilla on vähemmän vaikutusvaltaa 🇷🇺 sotilasjohdon kanssa kuin tiedusteluelimillä, joten diilin tekeminen vuotavan armeijan kanssa olisi etusijalla.

❓ Mitä odottaa seuraavaksi?

👉 Jos Patrushevin viholliset katoavat, kuten 🇷🇺 puolustusministeri Shoigu, jotain on tekeillä.