10397 latausta vuorokaudessa

8684 artikkelia

2023/03/26

Tämä väite tulee puoli vuotta sen jälkeen kun verkossa levisi video nimettömästä miehestä, joka muistutti Wagnerin johtajaa ja tarjosi #vangeille taistelua Ukrainassa armahduksen saamiseksi.

Tammikuussa #Reuters julkaisi tutkimuksen, jossa kerrottiin Prigozhinin motivoineen vankeja, mukaan lukien #palkkamurhaajat, #murhaajat, #talousrikolliset ja #alkoholiongelmaiset, lupaamalla heille armahduksen jos he selviäisivät puoli vuotta Ukrainan rintamalla. Ukraina ja kansainväliset #tarkkailijat ovat raportoineet erittäin raskaista tappioista Venäjän joukkojen keskuudessa, mukaan lukien Wagner-jäsenet Donetskin alueella.

Vaikka Wagner näyttää johtaneen Venäjän julmaa hyökkäystä #Soledarin suolakaivoskaupunkiin, joka johti sen varastamiseen tammikuussa – jännitteet kasvavat edelleen surullisen palkka-armeijan ja Venäjän #puolustusministeriön välillä.

Prigozhin väitti yllättäen 9. helmikuuta, että Wagner oli “kokonaan lopettanut” vankien värväyksen taistelemaan Venäjän joukkojen rinnalla Ukrainassa. On kuitenkin edelleen epäselvää, mikä on vankien #rekrytoinnin nykyinen #intensiteetti.

Wagner -palkka-armeija on ollut Ukrainan sodan keskiössä jo vuosia. Venäjä on kiistänyt ryhmän olemassaolon ja osallisuuden Ukrainan sotaan, mutta lukuisat raportit ovat osoittaneet Wagnerin sotilaiden osallistuneen taisteluihin Ukrainassa. Wagnerin ryhmä on tunnettu sen kyseenalaisesta taustasta ja sen jäsenten #rikollisesta toiminnasta, mukaan lukien #palkkamurhat ja #ryöstöt.


Satunnainen:


Vastaavia: