Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2869 artikkelia

0:00

2023/04/02

Viimeisin käänne #Turtiaisen uralla tapahtui huhtikuussa 2023, kun #kansalaiset äänestivät hänet ulos #eduskunnasta. #Turtiainen oli jo #ennakkotieto’jen mukaan #ulostettu – kukaan #suomalainen ei halunnut kuulla #eduskuntasalissa Venäjän #disinformaatio’ta.

Turtiaisen joutuminen ulos #eduskunnasta ei tullut yllätyksenä, sillä hänen käytöksensä on aiheuttanut huolta jo pitkään. #Turtiaisen toiminta eduskunnassa ja somekanavissaan on ollut #vastuutonta ja #vaarallista #demokratialle ja kansalaisten #turvallisuudelle.

Turtiaisen tapaus on herättänyt keskustelua Suomen #poliittisesta ilmapiiristä ja siitä, miten vastuullisesti poliitikot käyttävät valtaansa. Turtiaisen kaltaiset poliitikot, jotka levittävät #vihaa ja #valheita, voivat heikentää kansalaisten luottamusta #demokratiaan ja #yhteiskuntaan.

On tärkeää, että poliitikot toimivat #vastuullisesti ja kunnioittavat #kansanvaltaa. Demokratia perustuu siihen, että kansalaisilla on oikeus ilmaista #mielipiteensä ja että #päätöksenteko tapahtuu #avoimesti ja #läpinäkyvästi. #Turtiaisen tapaus on muistutus siitä, että #demokratiaa tulee #suojella ja #puolustaa.

https://vaalit.yle.fi/ev2023/tulospalvelu/fi/electoral-districts/8/candidates/159/