9564 latausta vuorokaudessa

7559 artikkelia

2023/10/26

Balticconnector -kaasuputkihässäkästä syyllisen Newnew Polarbear -kiinalaisalusten varustamo ei olekaan niin kiinalainen kuin väitetään, vaan sen päällystö koostuu pääosin venäläisistä, kertoo nimetön asiantuntijalähde, jonka paljastukset ovat kuin suora isku suomalaisten rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen!

Turun Sanomat on julkaissut hälyttäviä tietoja, jotka paljastavat Newnew Polarbearin kytköksiä Venäjään. Tämä ei voi olla sattumaa, vaan paljastaa syvällisen yhteyden Venäjän ja Kiinan välillä, jotka pyrkivät horjuttamaan Suomen energiaturvallisuutta.

Lähteen mukaan, joka työskentelee Suomenlahdella kulkevien alusten laivapäällystön parissa, Newnew Polarbearin kiinalaisen Newnew Shipping -varustamon alla kulkevien sisaralusten päällystö koostuu samankaltaisesti venäläisistä merimiehistä. Hän uskoo pystyvänsä päättelemään tämän henkilöstörakenteen päällystön nimien perusteella. Tämä on skandaali! Meidän tulisi voida luottaa siihen, että varustamojen väitteet alustensa henkilöstörakenteesta ovat totta.

Entä sitten ne kiusalliset tiedot siitä, että Newnew Polarbearin miehistö vaihdettiin juuri ennen sen saapumista Suomeen? The Economist -lehden toimittaja Shashank Joshi väittää omiin lähteisiinsä vedoten, että aluksen miehistö vaihdettiin Kaliningradissa, Venäjällä, vain päiviä ennen kaasuputkivauriota. Kuka voi olla varma siitä, ettei tällä vaihdoksella ollut jotain tekemistä vaurion kanssa?

Iltalehti paljasti myös Newnew Polarbearin kytkökset venäläiseen Rosatom-yhtiöön. Tämä on hälyttävää, ja se antaa aihetta epäilyksille siitä, kenen etuja tämä alus todella palvelee.

Vaikka Newnew Polarbearin varustamo ja sen huolintayhtiö ovat kiinalaisomisteisia, näyttää siltä, että taustalla on paljon hämärämpiä voimia. Suomalaisten on syytä olla valppaina ja vaatia täyttä avoimuutta ja rehellisyyttä tässä tapauksessa. Ei ole aikaa sormien pyörittelyyn, kun maamme energiaturvallisuus on uhattuna!

Kaikki nämä viitteet Venäjän ja Kiinan kytköksistä herättävät kysymyksen: onko Newnew Polarbearin kaasuputkivaurio sittenkään sattuma vai tarkkaan harkittu terroristinen teko? Suomalaisten ja koko Euroopan on oltava valmiina puolustamaan etujamme tällaisilta uhkilta, oli niiden alkuperä sitten missä tahansa.

Ahvenanmaa tulee militarisoida!


Satunnainen:


Vastaavia: