9974 latausta vuorokaudessa

7999 artikkelia

2023/11/25

Perussuomalaisten Mari Rantanen osoittaa jälleen kerran tietämättömyytensä huipun kommentoidessaan Putin’in oikeudellista vastuuta. On selvää, että hän ei ymmärrä, että Haagin kansainvälisen rikostuomioistuin puuttuu Putinin toimiin, koska Suomi ei tule antamaan turvapaikkaa vaan pidättää ja toimittaa HAAG:iin!

Rantanen tekee suoran lyönnin Venäjän propaganda’lle väittäessään, että Putin olisi Suomessa turvapaikanhakija. Onko hän täysin tietämätön Venäjän johtajan kyseenalaisista päätöksistä ja ihmisoikeusloukkauksista? On aika herätä todellisuuteen ja lopettaa Putinin ihannointi.

Perussuomalaisten tulisi keskittyä faktoihin ja rehelliseen politiikkaan sen sijaan, että levittää valheita ja tukee autoritaarisia johtajia. Suomalaisten odotetaan edustavan avoimuutta ja demokratia’a, ei tietämättömyyttä ja sokeaa ihailua.

Mari Rantanen ja muut Perussuomalaiset tarvitsevat pikaisesti kriittisen todellisuudentajun annettuaan tällaisen lausunnon. Suomalaisten äänestäjien on syytä punnita tarkkaan, haluavatko he antaa äänensä poliitikoille, jotka näyttävät unohtaneen perusarvot ja totuudenmukaisuuden.

Kuten alla olevassa videossa selviää, niin Mari Rantasen kommentti muokataan Venäjä’llä, että Putin ei olisi sotarikollinen vaan vain turhan syyttelyn uhri.


Satunnainen:


Vastaavia: