Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Kysely: Yli puolet #Venäjä’n #propaganda’n lukijoista uskoo sokeasti #valhe’isiin – #MVlehti #JanusPutkonen #video

2024/01/30

MV-lehti – Vitsi vai totinen totuus?

Hei lukijat, oletteko valmiita nauramaan tai hämmästymään? Uusimman vitsin pääosassa on MV-lehti, tuo Janus Putkosen suomentama Venäjän propagandapläjäys. Hän kysyi lukijoiltaan, mitä he oikeasti ajattelevat tästä erityisestä “uutislähteestä”, ja vastaukset eivät pettäneet.

Voitteko kuvitella, kun yli puolet vastaajista piti MV-lehteä luotettavimpana uutislähteenä? Kyllä, luitte oikein – Venäjän propagandaa pidetään lampaiden kesken totuutena. Taitaa olla aika kaivaa esiin naamio ja piilotella varmuuden vuoksi pahimmilta valheilta!

Janus Putkonen on mestari kysymään oikeat kysymykset, tai ainakin saamaan vauhdikkaat vastaukset. Kuka olisi uskonut, että huumorilla ja taitavilla kysymyksillä voi luoda illuusion, että propagandakin voisi olla totta? Se on kuin kääntäisi vitsin päinvastoin ja odottaisi, että joku uskoo sen.

Joten, yllätyitkö kuullessasi, että niin monet ottavat MV-lehden vakavissaan? Eiköhän tässä ole kyseessä Suomen paras vitsi, vai mitä?

Joka tapauksessa, nauru pidentää ikää – ja ehkä myös auttaa suodattamaan totuuden propagandan keskeltä!