11771 latausta vuorokaudessa
9817 artikkelia

Venäläiset sotilaat tuntuvat havahtuneen tilanteeseen ja päättäneen kiireesti vetäytyä, kun Ukrainan 24. mekanisoitu pataljoona ilmoitti hyökkäävänsä heidän asemiinsa. Kuinka ilon päivä tämä onkaan!

Voi vain kuvitella venäläisten sotilaiden kiirettä, kun he keräävät nopeasti tavaroitaan ja juoksevat pakoon. Ehkä hekin tajusivat, että tämä oli vain “vahinko” ja heillä on vielä paljon tekemistä omassa sisällissodassaan. Terroristit päättivät viisaasti palata takaisin Venäjälle, jotta he voivat jatkaa sisällissotaansa.

Kuvitelkaapa tilanne: venäläiset pakenevat yhtenä hurjana joukkona takaisin kotiin. Muistuttaako tämä ehkä jotain toisesta maailmansodasta? No, ei sentään ihan. Mutta onhan tässä koomisia piirteitä, kun ajattelee, miten nopeasti tilanne muuttui. Venäjän valtiojohto tuskin oli varautunut tähän käänteeseen.

Mutta mikäpä siinä, Ukraina on valmiina valtaamaan takaisin omia alueitaan. Ehkä tämä voi olla uusi trendi – aina silloin tällöin tehdään pieniä “vierailevia esiintymisiä” naapurimaiden pihapiireissä. Mikäpä olisi seuraava kohde? Ehkäpä joku muu naapurimaa innostuu seuraamaan Ukrainan esimerkkiä. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan johda uuteen maailmansotaan – se ei olisi kovin hauskaa.

Näillä sanoilla toivotan Ukrainalle onnea omien alueidensa takaisinvalloituksessa. Toivottavasti heidän operaationsa sujuu ilman suurempia kommelluksia ja he pääsevät nauttimaan ansaitusta voitosta. Ja venäläisille terroristisotureille toivotan tervemenoa takaisin Venäjälle – sisällissota odottaa teitä siellä.


Satunnainen:


Vastaavia: