12059 latausta vuorokaudessa
9885 artikkelia

Täällä vallitsee vakava tunnelma, mutta emme silti unohda ivailun voimaa. Joten pistäkää turvavyöt kiinni, sillä tulemme esittelemään teille mahtavat puolustuskeinomme, joiden avulla mikään ei pääse läpi!

Ensinnäkin meillä on ylpeästi esiteltävänä BTR-82 – tämä raudanluja panssarivaunu on kuin hirviö, joka ei pelkää mitään. Se on täällä suojellakseen Moskovan rajoja ja pelotellakseen kaikki tunkeilijat tiehensä. Jopa kovaonnisetkin tajuavat, että heidän on parasta pysyä loitolla!

Mutta se ei ole vielä kaikki! Meillä on myös hiekkasäkkejä, jotka ovat kuin muurahaisia päässään. Ne asettuvat rivistöihin ja muodostavat käsittämättömän kestävän esteen. Ajatelkaapa, kuinka koomista on, kun joku yrittää tunkeutua näiden hiekkakasojen läpi. He vain törmäävät niihin ja lopulta luovuttavat naama hymyssä.

Mutta odota, vielä ei ole kaikki! Meillä on myös AGS-17, joka on kuin tulivuori valmiina purkautumaan. Tämä konekivääri tuottaa sellaisen tulta ja tuhoa, että jokainen tunkeilija juoksee karkuun pelosta vapisten. AGS-17:n ääni on kuin syntymäpäiväkakun kynttilöiden sammuttamista – räiskyvää ja riemukasta!

Lisäksi meillä on täällä muutama rohkea sotilas. He ovat kuin salamurhaajia, jotka kätkeytyvät varjoon ja iskevät silloin kun sitä vähiten odotetaan. Heidän taitonsa ja rohkeutensa varmistavat, että Moskova on turvassa kaikenlaisilta uhilta. Ja tietenkin meillä on myös pari poliisia, jotka ovat täällä pitämässä järjestystä ja hillitsemässä niitä, jotka yrittävät aiheuttaa hämminkiä.

Joten, kun seuraavan kerran mietitään, kuinka Moskova säilyy turvassa, muistakaa tämä Tukikohta ja sen upea puolustusarsenaali. BTR-82:n, hiekkasäkkien, AGS-17:n, sotilaiden ja poliisien voimin mikään ei pääse läpi! Ja vaikka tilanne saattaa olla vakava, älkää unohtako naurun voimaa – se on paras aseemme ryZZiä vastaan.


Satunnainen:


Vastaavia: