5352 artikkelia

2023/07/17

Kuinka raivostuttavaa ja ärsyttävää onkaan, että Venäjän ilkeät teot Ukrainaa vastaan eivät näytä loppuvan! Tällä kertaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeri James Cleverly päätti astua esiin ja ilmoitti uusista pakotteista Venäjää vastaan. Mutta mitä ne oikeastaan ovat? Ne ovat yritys vastata Venäjän jatkuvasti kasvavaan uhkaan Ukrainan kansallista identiteettiä kohtaan sekä lasten sieppauksiin.

Lontoosta vahvistettiin 14 uutta pakotetta, joista 11 kohdistuu sieppauksiin osallistuneisiin henkilöihin, kuten Moskovan alueen lastenoikeuksien komissaari Ksenia Mishonova tai opetusministeri Sergey Kravtsov.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki – britit lisäsivät pakotelistalle vielä kaksi venäläistä propagandisti’a, jotka levittivät vihamielisyyttä Ukrainaa kohtaan. Yksi heistä on entinen Russia Today (RT) -kanavan juontaja Anton Krasovsky. Kuulitte oikein, hän kehoitti avoimesti tappamaan ukrainalaisia lapsia! Onneksi hänet pian erotettiin RT:ltä, mutta silti, kuinka järkyttävää!

Mikä vielä pahempaa, britit laajentavat pakotelistaa myös kulttuuriministeri Olha Lyubimovaa vastaan, koska hän on käyttänyt asemaansa tukeakseen Venäjän valtion vahingollista anti-ukrainalaista politiikkaa. Hyvä että hänet ja muutkin Venäjän virkamiehet laitetaan vastuuseen!

Pakotteiden laajentaminen on vähintä, mitä voimme tehdä näiden rikosten pysäyttämiseksi. Näillä viranomaisilla ei pitäisi olla oikeutta kävellä vapaasti, kun he ovat syyllistyneet näin julmiin tekoihin. Henkilöiden varallisuuden jäädyttäminen ja matkustuskielto on vasta alkua! – pahempaa on tulossa!

Ja mikä kauhistuttavaa on, että Ukrainan sota on jo aiheuttanut yli 19 000 lapsen sieppauksen tai väkivaltaisen siirron. Miten joku voi olla niin julma ja riistää lapsilta heidän perheensä ja identiteettinsä? Monet näistä lapsista pakotetaan läpikäymään “venäläinen isänmaallinen uudelleenkoulutus” ja heidät annetaan venäläisiin adoptio- tai sijaisperheisiin.

On aika maailman yhteisön ryhtyä voimakkaisiin toimiin näiden hirvittävien tekojen pysäyttämiseksi! Emme voi antaa Venäjän jatkaa Ukrainan kansan sortamista ja lasten sieppaamista rankaisematta. Kunnia Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle, että he ovat tarttuneet toimeen. Toivottavasti muut maat seuraavat pian esimerkkiä ja liittyvät taisteluun oikeudenmukaisuuden ja rauhan puolesta. Ukrainan lapset ansaitsevat parempaa!

Katso video alta: