9548 latausta vuorokaudessa

7478 artikkelia

2023/11/13

Kuinka välttää COVID-19 varmasti ja vitsikkäästi!

Tiedätkö sen tunteen, kun kävelet kaupungilla ja jokainen yskähdys saa sinut hypistelemään kasvosuojaintasi kuin olisit James Bond valmistautumassa salaiseen tehtävään? No, ehkä et olekaan salainen agentti, mutta voit silti suojautua COVID-19:lta tehokkaasti. Tässä muutama vitsikkään varma keino välttää tämä ikävä pöpö.

1. Hengitä pakastimessa

Jos kaikki muu ympärilläsi pettää, siirry yksinään pakastimeen. Virukset eivät leviä suljetussa tilassa jossa olet yksin, ja lisäksi saat samalla annoksen jäätelöä. Huomaa kuitenkin, että tämä voi aiheuttaa pienimuotoista sosiaalista eristäytymistä.

2. Keskustele kauempaa kuin avioeron partaalla

Vaikka sydän on avoin ja haluat jakaa elämäsi tarinat, pidä etäisyyttä. Kuka tiesi, että välttämällä pitkiä lähikeskusteluja voit samalla välttää myös pitkän flunssakauden? Parasta siis käyttää puhelinta.

3. Karaokea vai koronaa?

Jos olet menossa karaokebaariin, varmista, että paikka ei ole täynnä kuin sardiinipurkki. Pieni tila, paljon ihmisiä ja ilmanvaihdon puute – resepti katastrofiin. Koronavirus ei ole fanisi, mutta se voi tulla ilmaan kuin huono karaoke-esitys. Parasta olla menemättä ulos ihmisten ilmoille.

4. Pidätä hengitystä

Jos olet mestari hengityksen pidättämisessä, voit välttää viruksen iskun. Suosittelen harjoittelua ennen tärkeitä tilanteita, kuten kauppareissuja tai aamupäivän jogurttitarjoilua. Vähintään 30 minuutin hengittämättömyys estää tehokkaasti virusten tarttumisen loppuelämäksesi.

5. Pukeudu supersankariksi

Mikään ei estä virusta niin tehokkaasti kuin oikea hengityssuojain. Älä kuitenkaan luota mihin tahansa rättiin naamallasi – tarvitset FFP2 tai FFP3 -tasoista suojaa. Pukeudu supersankariksi ja torju virukset kuin olisit maailman pelastaja!

6. Ilmojen halki ja avaruuteen

Jos mikään muu ei tunnu toimivan, harkitse hetken avaruuteen siirtymistä. Ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että COVID-19 voisi selvitä avaruuden tyhjiössä. Tiedemies et ehkä ole, mutta voit ainakin sanoa yrittäneesi kaikkea mahdollista.

Joten, ystävät, muistakaa nämä vinkit ja pysykää terveinä. COVID-19 ei ole lähtenyt vieläkään pois, mutta me voimme tehdä siitä tarttumattoman – eristäytymällä! 😀

Katso video alta:


Satunnainen:


Vastaavia: