Etusivu > #TaasPS – #korona-#rokote -tehosta puhuminen: #perussuomalaiset poliitikot, herätkää! #PS

2023/11/20 06:11

Lukuaika: 2 minuuttia

On vaikea olla ärtynyt, kun joutuu toistamaan samaa asiaa miljoona kertaa, mutta tässä sitä ollaan. Miksi ihmeessä nämä perussuomalaiset poliitikot eivät ymmärrä yksinkertaista totuutta? Yksittäisten ihmisten kokemukset koronarokotteesta eivät ole mittari sen tehokkuudelle. Olemme yksilöitä, ja eroja löytyy muuallakin kuin pelkästään ikäryhmissä. Eikö tämä ole päivänselvää?

Koko rokoteasiasta puhuminen on muuttunut toistoksi, joka on saanut minutkin kyseenalaistamaan, että ymmärretäänkö siellä päänupissa yhtään mitään. Yritetäänkö meitä todella saada nielemään tietoa yksittäisten ihmisten kokemuksista rokotteen tehokkuudesta? Tämä on naurettavaa ja ärsyttävää.

Yksilöiden kokemukset vaihtelevat suuresti, ja se on vain normaalia. Yksi voi tuntea olonsa pirteäksi ja terveeksi rokotuksen jälkeen, kun taas toinen saattaa kokea sivuvaikutuksia. Tämä ei tee rokotteesta hyödytöntä tai turhaa – se tekee siitä yksilöllisen.

Miksi emme voi keskittyä faktoihin ja väestötason vertailuihin? Niiden avulla voimme saada selkeämmän kuvan siitä, miten rokote todella toimii. Yksittäisten ihmisten tarinat voivat olla tärkeitä heille itselleen, mutta ne eivät ole peruste päätöksenteolle tai laajoille väittämille rokotteen tehokkuudesta.

Perussuomalaisten tulisi ymmärtää, että kansalaiset eivät ole tyhmiä. Emme tarvitse toistuvia selityksiä yksittäisten ihmisten kokemuksista. Tarvitsemme kunnollisia, tieteellisiä analyysejä ja vertailuja, jotka voivat valottaa rokotteen vaikutusta väestötasolla.

Jos perussuomalaiset haluavat osoittaa olevansa ajan tasalla ja ymmärtävänsä, heidän on lopetettava yksittäisten tarinoiden korostaminen ja keskityttävä todellisiin faktoihin. Tämä ei ole liikaa vaadittu. Suomen kansa ansaitsee parempaa kuin toistuvia puheita, jotka eivät johda mihinkään.

Herätkää ja keskittykää olennaiseen – puhukaa vaikka siitä “pensan hinnasta” kun ette muuhunkaan pysty!