10047 latausta vuorokaudessa

8090 artikkelia

2024/04/17

Kun kesä koittaa ja loma lähestyy, monilla meistä herää halu pakata laukku ja lähteä seikkailulle upeisiin maisemiin. Kesä onkin loistava aika lähteä reissuun, sillä Suomi tarjoaa lukuisia upeita kohteita, joissa voi nauttia luonnosta ja seikkailusta.

Yksi suosittu tapa viettää kesää on Road Trip -matkailu. Suomi on täynnä upeita maisemia, joita voi ihailla ajellessa maanteitä pitkin. Voit suunnata kohti Pohjois-Suomea ja ihastella Lapin vaarojen upeita maisemia tai suunnata länteen ja tutustua merenrannikon lumoaviin maisemiin. Matkan varrella kannattaa pysähtyä ihailemaan maisemia ja ottaa rennosti vaikkapa piknikillä.

Jos olet seikkailunhaluinen ja haluat kokemuksia, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa, voit suunnata kohti Suomen kansallispuistoja. Niissä voit patikoida upeissa luontomaisemissa ja ihastella upeita vesiputouksia ja järviä. Suomen kolme kansallispuistoa ovat Lemmenjoki, Oulanka ja Pallas-Yllästunturi. Näissä puistoissa voit myös yöpyä teltassa ja kokea aitoa erähenkeä.

Jos vesi ja vesieläimet kiehtovat sinua, kesäinen saaristoretki on ehdottomasti sinun juttusi. Voit vuokrata veneen ja lähteä seikkailemaan Suomen upeaan saaristoon. Saaristossa pääset ihastelemaan upeita luonnon maisemia ja nauttimaan rentouttavasta merimatkasta.

Kun matkustat kesäisin, on hyvä ottaa mukaan myös uimapuku. Suomen järvissä ja meressä on ihana uida ja virkistäytyä kuumina kesäpäivinä. Voit myös kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten melontaa, suppailua tai vesihiihtoa.

Jos haluat yhdistää luonnollisia maisemia ja seikkailua, kannattaa suunnata kohti Suomen kansallispuistojen läheisiä tuntureita. Pallas-Yllästunturin ja Pyhä-Luoston tunturit tarjoavat upeita maisemia ja mahtavia patikointimaastoja. Voit myös osallistua vaelluksille, joilla näet upeita näköaloja ja yövyt erämaassa autiotuvassa.

Kesällä Suomi tarjoaa myös lukuisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri maata. Esimerkiksi Ruisrock, Tuska ja Provinssi keräävät vuosittain tuhansia musiikin ja festivaalien ystäviä nauttimaan upeasta kesätunnelmasta. Voit myös tutustua suomalaiseen kulttuuriin käymällä erilaisissa kesätapahtumissa ja markkinoilla.

Lopuksi, muista pakata mukaasi myös hyvä mieli ja seikkailunhalu! Suomen kesä tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia seikkailuun ja unohtumattomiin kokemuksiin. Lähde rohkeasti kokeilemaan uusia asioita ja nauttimaan kesän ihanista hetkistä upeiden maisemien keskellä!


Satunnainen:


Vastaavia: