Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2870 artikkelia

0:00

2023/11/16

Venäjän ja Kiinan yhteistyö luo turvapaikanhakijoiden tulvan Suomeen – Tiktok täynnä salakuljetusvinkkejä!

Suomessa tapahtuu järkyttävä käänne, kun Venäjä ja Kiina näyttävät yhdistävän voimansa tuhotakseen Suomen rajat. Hälyttävät uutiset kertovat, että Venäjä masinoi arabiankielisiä turvapaikanhakijoita Kiinan avulla Suomeen. Tiktok’issa leviää nyt videoita, joissa jaetaan häpeilemättömästi vinkkejä itäraja’n ylittämiseksi ja jaetaan tietoa rajatilanteesta.

Helsingin Sanomat on nostanut esiin tämän skandaalin, paljastaen Venäjän avaavan Suomen itärajan maahanmuutolle. Tämä ei ole vain sattumaa, vaan selvää suunnitelmallisuutta. Tämä on suunnattu arabiankielisille turvapaikanhakijoille, jotka haluavat hyödyntää Venäjän ja Kiinan yhteistyötä päästäkseen Suomeen.

Tiktok-videoiden kautta annetaan selvää ohjeistusta siitä, miten kiertää Suomen lait ja miten välttää viranomaisten huomio. Toisella videolla annetaan tietoa Suomen laeista ja Rajavartiolaitoksen toimintavalmiudesta arabiankielisille turvapaikanhakijoille. Kolmannella videolla tarjotaan suoraa pääsyä itärajan yli Suomeen – toki rahaa vastaan.

Helsingin Sanomat on löytänyt myös videoita, joilla henkilöt ylistävät saamaansa kyytiä itärajan yli. Tämä ei ole vain huolestuttavaa, vaan suorastaan skandaalimaista. Rahaa vastaan kuljetuksia järjestävän henkilön toiminta on täysin vastuutonta ja vaarantaa niin turvapaikanhakijoiden kuin Suomenkin turvallisuuden.

Turvapaikanhakijoiden määrän kasvu Kaakkois-Suomen rajanylityspaikoilla viime päivinä on hälyttävä merkki siitä, että tilanne voi pian riistäytyä käsistä. Hallitus on nyt viimein heräämässä tilanteeseen ja harkitsee rajanylityspaikkojen sulkemista. Tämä on kuitenkin vasta alkua, sillä hallitus aikoo tehdä vielä kovempia toimia tilanteen hallitsemiseksi.

Suomen on nyt aika suojella omia rajojaan ja varmistaa, etteivät Venäjän ja Kiinan epäpyhät liitot tuhoa maamme turvallisuutta. Hallituksen on otettava käyttöön tehokkaat toimenpiteet, jotta Suomi säilyy turvallisena paikkana kaikille kansalaisilleen.