Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Venäjä’n #hybridisota Suomea vastaan: #kansankiihotus’ta ja #kaaos’ta #kaksoiskansalaisuus #Suomi – #itäraja

21.11.2023 21:16

Lukuaika: < 1 minuutti


Viimeaikaiset tapahtumat ovat paljastaneet Venäjän synkän suunnitelman horjuttaa Suomea hybridipakolaisilla ja luoda kaaosta maan sisäiseen rauhaan. Venäjän pyrkimyksenä on häikäilemättömästi käyttää hyväkseen Suomessa asuvia kaksoiskansalaisiaan ajaakseen omaa agendaa, ja tämä on vasta alkua.

Kreml väittää, että Suomen toimet rajojen sulkemiseksi ovat ihmisoikeusloukkaus, mutta todellisuudessa Venäjä manipuloi tilannetta saadakseen hallinnan Suomessa asuvien venäjänkielisten keskuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kremlin palkkalistoilla olevat provokaattorit toimivat maassa lietsoakseen epäoikeudenmukaisuuden tunteita ja synnyttääkseen “vähemmistön spontaania vihaa”.

Venäjä tavoittelee kansankiihotuksella aseistettua venäjänkielistä vähemmistöä, joka kohdistaa vihansa Suomen hallitusta kohtaan. Mielenosoitukset ja mellakat ovat vain osa Venäjän suurempaa suunnitelmaa, jossa hyväuskoiset idiootit käytetään välikappaleina Venäjän omien tavoitteiden edistämiseksi.

Yksittäiset ylilyönnit, kuten rakennusten maalaaminen Venäjän lipuilla ja pahoinpitelyt, ovat osa Venäjän taitavaa strategiaa ylläpitääkseen sekasortoa ja epävakautta Suomessa. Tämä ei ole sattumaa; se on tarkoin harkittu operaatio, jonka tavoitteena on horjuttaa Suomen sisäistä yhtenäisyyttä.

Suomen venäläiset kohtaavat nyt vaikean valinnan: joko tukea Venäjän agendaa tai seistä omien arvojensa puolesta. On tärkeää, että Suomen venäjänkieliset tuomitsevat jyrkästi Venäjän harjoittaman kansankiihotuksen ja pyrkivät pitämään yllä yhtenäisyyttä maassa. Tarvitsemme sankareita, tavallisia ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa ääneen, että tilanne on ikävä, mutta syyllinen on Venäjä.

Mikäli venäjänkielinen vähemmistö pystyy läpäisemään tämän koettelemuksen säilyttämällä sisäisen yhtenäisyytensä ja torjumalla Kremlin agendan, heitä tulee kunnioittaa suuresti. Kaikki meidän on ymmärrettävä, että tämä tilanne aiheuttaa inhimillistä kärsimystä, ja ainoa tapa voittaa se on pysyä vahvoina ja yhtenäisinä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:46:17