9845 latausta vuorokaudessa
7441 artikkelia

2024/03/07


Oletko koskaan miettinyt, kuka oikein vastaa verkon syövereissä esiintyviin outoihin hakutuloksiin? No, Google tietysti – ainakin niin luulimme. Mutta nyt jotkut ovat alkaneet syytellä hakukonejättiläistä siitä, että sen palvelun laatu on laskenut. Tämä on saanut Googlen kiireiseksi, ja se yrittääkin nyt puuttua tähän ongelmaan – ja mikä parasta, se tekee sen tekoälyn avulla!

Jos olet joskus etsinyt jotain verkosta, olet varmasti törmännyt sivuihin, jotka näyttävät tarjoavan vastauksen kaikkiin kysymyksiisi – paitsi että vastaukset ovat täyttä puppua. Nämä sivut käyttävät kaikki kikkojaan noustakseen hakutulosten kärkeen ja hämmentääkseen sinua vielä enemmän.

Mutta älä hätäänny, Google on kuullut valituksesi! Se aikoo tehdä muutoksia, jotka tekevät roskasisältöisten sivustojen elämästä hankalampaa. Etenkin se aikoo hyödyntää tekoälyä tämän taistelun voittamiseksi. Googlen mukaan nämä muutokset tulevat voimaan toukokuun 5. päivä – joten ala jo valmistautua siihen, että verkko muuttuu hieman järkevämmäksi paikaksi.

Google on oppinut jotain vuoden 2022 algoritmien säätämisestä ja aikoo käyttää tätä tietoa roskapostimaisen sisällön vähentämiseen. Se uskoo, että nämä muutokset voivat vähentää hölynpölyn määrää hakutuloksissa jopa 40 prosentilla.

Ja tiedätkö mitä? Google ei aio hellittää otettaan edes vanhoista verkkotunnuksista, jotka ovat päätyneet uusien omistajien haltuun ja täyttävät nyt verkkoa roskasisällöllä. Joten jos luulit, että voisit vain napata vanhan verkkotunnuksen ja täyttää sen hölynpölyllä, niin ajattele uudelleen – Google on valppaana ja tekoälynsä kanssa aseistautuneena!


Satunnainen:


Vastaavia: